Till salu inom: ”

atv 200cc kina delar säljes

Tidigare annonser till salu

hejsan! jag har en kina atv som är i sönder. det är bara axeln som är i sönder på ena sidan och jag orkar inte fixa den pga av att jag tagit körkort. jag tänkte sälja delarna för det är många som behöver delar till kinesiskt atv som är svårt att få tag på. behöver ni någon del så är det bara att kontakta mig.
200cc 4-takts motor som har suttit på en Kina ATV. 4 växlad med back. El start. Två förgasare ink. insug. Komplett elsystem. Har gått ca 40 timmar. Säljer den för att jag skrotat atv:n då ramen blivit dålig.
Kina maskin -07 200cc. Bakaxel av vid bromsskiva och en del trasiga plast delar. För övrigt i bra bruksskick. Pris: 1500kr eller bud.
Zongshen 200kubic med elstart,kommer ifrån någon Kina atv, komplett med elsystem förgasare avgas, bygg nått kul till vintern.
Helt ny motor 200cc till Atv, Cross, mm. Manuell 4 vxl + back, koppling. Aldrig monterad, saknas kåpa vid svänghjul. Köpte denna till min Atv men får göra om för mycket för att få den att passa pga min bakaxel Passar de flesta kina atv och samma delar till flertal, Zongshen, Loncin, mfl. Snabb smidig affär 900:-