Till salu inom: ”

attraktiv ateljé bostad sommarbostad säljes

Tidigare annonser till salu

Lokalen har ett centralt och attraktivt läge på andra sidan gatan av nya CCC i Haga på Tage Erlandergatan 9, Karlstad. Nu när CCC kommit igång med sina arrangemang så har mängden förbipasserande ökat i området, vilket naturligtvis gynnar läget för lokalen. Lokalen ligger i markplanet och är ljus och öppen med 8 stycken fönster runt om och passar utmärkt som t.ex. kontor, kurslokal, ateljé men går naturligtvis även att använda till annan rörelse. Total lokalyta är 82,2 kvm och är fördelad över 4 stycken rum samt en toalett (ej dusch). Lokalhyra är 5650 kr/mån exkl. el för 2011. Möjlighet finns att hyra p-plats med motorvärmare. Om ni finner detta intressant och vill veta mer så tveka inte utan skicka ett mail med era kontaktuppgifter eller ring. mvh Per-Anders Carlsson
Unik och attraktiv lokal på Baggensgatan i Gamla Stan överlåtes för omgående tillträde. Lokalen på 80 kvm, med mindre skyltfönster mot gatan, är uppdelad på två unika rum, vardera ca 40 kvm. Det ena rummet mot innergården präglas av den vackra orginaltakmålningen fr 1700-talet och det andra rummet mot gatan är ljusare och inramas av den magnifika kakelugnen. Lokalen är passande för kontor/galleri/ showroom /ateljé/samtals-& grupprum/mötesrum för dig som vill ha en personlig och unik miljö. Det finns pentry, WC med dusch samt förråd i källaren. Hyra 18000:-/månad, exkl el. Hyresrätten överlåtes för 150.000:- eller högstbjudande(säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt). Endast personliga visningar efter överenskommelse.
Jag ska jobba utomlands juni tom augusti och har därför tänkt hyra ut mitt rum under perioden 1a juni till 31a augusti. Lägenheten, en tvåa på 49 kvm, ligger på andra våningen i ett av de gamla vackra studenthusen i Gamla studentstaden på Rackarberget. I lägenheten bor Tove, en trevlig 23åring, som Du delar kök och badrum med. Rummet har en underbar balkong ut mot gården, samt är möblerat och har TV och trådlöst internet. Med sin närhet till stan, samt till stadssskogen och Stabby är det ett område som erbjuder både stads-och friluftsliv. I huset intill finns även pizzeria, och ICA Folkes livs ligger ett stenkast bort. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av Dig så får Du komma hit och kolla.
2 rum och kök, belägna på nedervåningen av en gammal skola, byggd 1912 till uthyrning, ca 100 kvm. Högt i tak gör lokalerna lämpliga som studio för konstnär, fotograf, filmare. Kök, toalett finns, dusch kan ordnas. Det är charmigt och vackert. Vedspis. Luftvärmepump kommer att installeras. Hyran är inklusive allt utom el och ved. Bussförbindelse till Valdemarsvik och Norrköping precis utanför dörren. Om lokalerna inte ska användas som bostad, utan mer tillfälligt kan priset diskuteras. Film att se: http://www.youtube.com/watch?v=6OPCtuQwcJ0&feature=plcp
Ett stenkast från Hantverkargatan och Kungsholmstorg ligger denna mycket charmiga lokal om 36 m2. Lokalen har ett generöst skyltfönster med god exponering, och passar mycket bra som butik men även som showroom, ateljé eller kontor. Lokalen består av ett stort rum (som lätt delas av) där bakre väggen har en liten köksdel med diskho. Det finns även en toalett samt ett mindre utrymme/rum som är anpassat för förvaring alt kontorsarbete. I området finns många välbesökta restauranger, caféer och butiker vilket gör läget mycket attraktivt. Hyra: 4712:-/mån (momsbefriad) Storlek: 36 m2 Pris: 275 000:- eller bud För visning ring 0709-141207. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.