Till salu inom: ”

attenuator säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en Orange Thunderverb 50. Köptes i höstas och har stått i min lägenhet sedan dess. Stärkaren är 50 watt och har två kanaler. A kanalen har volume, treble,middle, bass och gain. Kanal B har volume, shape och Gain. Stärkaren har också reverb och en attenuator. Finns mer bra info på Orange amps hemsida. Finns även en öppen 2x12 kabinett (den på bilden) från Orange med Celestion Vintage 30 element till salu. Pris 2500 kr Kan skicka mer bilder vid intresse. Mvh Daniel
Yngwie J. Malmsteens fantastiska signaturförstärkare! Nu måste jag tyvärr sälja den bästa förstärkare jag någonsin har spelat på, då jag känner att den förtjänar någon som faktiskt har tid att spela på den. Förstärkaren (samt lådan) är köpt på 4sound och är mycket sparsamt använd (högst 8h speltid totalt) och har ett gudomligt ljud! I priset ingår förutom förstärkaren även en Marshall 1960a låda, samt självklart allt "case candy" såsom överdrag, pedaler osv. Känner du att du vill ha en fantastisk rörförstärkare med inbyggd attenuator och ett otroligt ljud till ett rimligt pris, tveka inte att kontakta mig!
Har inte längre nån användning för min 6505:a. Är för högljudd för mina behov. Toppen är snyggt ombyggd från en 6505+ 112 combo. Har bytt 12ax röret i V1 position till ett ENGL rör för ännu mer klös. Låter kanon till det mesta. Kolla nätet för recensioner ex: http://www.youtube.com/watch?v=MA-dRlUkVvw Medföljer gör en HB 2x12 låda med ett Celestion V30 element och ett Peavey Sheffield element. Har även en 8ohms attenuator med -10db reduction från audiostorm. Paketpris : 3800:- kan tänka mig byte mot nåt annat kul i gitarrväg.
Hej säljer nu min attenuator då jag inte längre är i behov av den! Den är i mint condition Riktigt bra vid live användning om du fortfarande vill vara polare med bandet och vilja köra skiten ut slut rören! Riktigt bra för tyst inspelning via Di utgång med inbyggd högtalarsimulering Också riktigt bra med utgång för hörlurar vid övning sena kvällar, eller köra den i 1% till lådan OBS!! ENDAST 16 ohm Går att testa med di:n och lurar (Min låda är 4ohm) Mvh John
6505+ 112 moddad till topp Har inte längre nån användning för min 6505:a. Är för högljudd för mina behov. Toppen är snyggt ombyggd från en 6505+ 112 combo. Har bytt 12ax röret i V1 position till ett ENGL rör för ännu mer klös. Låter kanon till det mesta. Kolla nätet för recensioner ex: http://www.youtube.com/watch?v=MA-dRlUkVvw Kan tänka mig byte mot Krk rokit 6 eller 8 monitorer. Har även en Audiostorm 8ohms attenuator, med fast ratio på -10db. Kan ev. hämtas upp i Torslanda.