Till salu inom: ”

atlas trinette kök säljes

Tidigare annonser till salu

Tilltalande fritidshus ca 20 min norr om Norrtälje i populärt fritidsområde. Ogenerad och insynsskyddad naturtomt med vinterbonad timmerstuga om ca 41 m2 och med tillhörnade gäststuga om ca 35 m2. Ett stenkast från sköna bad och möjlighet till båtplats och bad i havet några km bort. Vintervatten finns vid tomtgräns. Kök med kylskåp, frys och spis med ugn även spisfläkt. Gott om förvaring. Trivsamt vardagsrum med braskammin. Högt i tak och rustik timmerkänsla. två sovrum, sovrum 1 med två våningsängar plus separat sängloft. Sovrum 2 med enkelsäng plus separat sovloft. Tvättrum med duschkabin och handfat. Praktisk gäststuga uppförd på 90-talet ,ed allrum och plats för matbord och mindre soffgrupp. Här finns ett Atlas Trinett pentry med två spisplattor, mindre kylskåp samt diskho. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Uthyres helst under längre tid till ett mycket förmånliga villkor och pris. Enligt överenskommelse.
Ett Atlas Trinette-kök, med allt vad det innebär - kyl, med frysfack, två spisplattor och en diskho med Mora-blandare. Köket har troligen aldrig använts (vi har köpt ett hus där köket satt i en lägenhet som inte varit uthyrd). Det har några år på nacken, men det är inget som syns. Jag har även haft igång och testat det och allt syntes fungera perfekt och ett kylskåp av denna typ är ju knäpptyst. Perfekt till sommarstugan, den lilla lägenheten, eller varför inte till biorummet? Hämtas i Tranås.
Ett kanon kök till pentry säljes. Följande ingår: - Atlas aluminium diskbänk i måtten 90x60x120, blandare FM Mattsson - Spis av märket Trinette integrerad i diskbänken med 2 plattor och timer - Kylskåp av märket Cylinda med 102 l nettovolym - Kolfiber fläkt - Bordsugn av märket Bifinett på 1380 W Allt säljes som ett paket, att köpa enskilda delar är inte möjligt. Hör gärna av er om ni vill komma och se på köket.
Trinett av märket atlas i mycket fint skick säljes. Har blandare, diskbänk med en stor och en liten ho, 2st spisplattor & kyl. Kylen blir ej kall. Mått: 120x60 Pris: 1300kr inkl moms Om företaget Mån-Fre: 7-17 Lördag: 10-14 På vardagar är det alltid bäst att ringa först då vi ibland är ute och demonterar. Kontakt: 0734-246747 Tänk på miljön, handla begagnat!
Fint Trinette, 100cm bred 90cm hög 60cm djup. 2 st plattor med timer. Tystgående kylskåp med frysfack Electrolux. Blandare FM Mattson. pris 1900 Kr ring 0735 25 25 67