Till salu inom: ”

atlantic incabloc 21 jewels mekanisk armbandsur klocka säljes

Tidigare annonser till salu

Snyggt självuppdragande armbandsur från Sinobi med mekaniskt urverk. Ett herrur med bling bling. * Helt i rostfritt. * Baksida i glas. * Självuppdragande, använd klockan ca 6 timmar varje dag och den drar upp sig själv. -------------------------------------------------- www.Runns.se - www.ErikasGarderob.se -------------------------------------------------- För att köpa denna vara eller få mer information, klicka på nedanstående länk, så kommer du direkt till varan i vår webbshop. På Runns Webshop och Erikas Garderob är det enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar att handla. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och frakten är bara 15kr oavsett hur mycket du handlar för och handlar du för 500kr så är det fraktfritt. Alltid 1 års garanti. Moms ingår i alla priser. Vi har det senaste inom udda prylar. Betalningsalternativ: *Faktura (40 dagar kredittid) *Delbetalning *VISA/Mastercard *Direktbetalning via din bank *Payson *Paypal - alla valutor *Bankgiro Godkänd för F-skatt och är ett svenskt företag.
Ett armbandsur med högsta kvalité från Weierman. Ett ur för den kräsne finsmakaren. Urverket på herrklockan är med krona 45mm och utan krona 40mm. * 3atm vattensäkert. * Mekaniskt urverk. * Stilren design. * Visar datum och veckodag. * Självuppdragande urverk. * Helt i rostfritt stål. -------------------------------------------------- www.Runns.se - www.ErikasGarderob.se -------------------------------------------------- För att köpa denna vara eller få mer information, klicka på nedanstående länk, så kommer du direkt till varan i vår webbshop. På Runns Webshop och Erikas Garderob är det enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar att handla. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och frakten är bara 15kr oavsett hur mycket du handlar för och handlar du för 500kr så är det fraktfritt. Alltid 1 års garanti. Moms ingår i alla priser. Betalningsalternativ: *Faktura (40 dagar kredittid) *Delbetalning *VISA/Mastercard *Direktbetalning via din bank *Payson *Paypal - alla valutor *Bankgiro Godkänd för F-skatt och är ett svenskt företag.
Snyggt självuppdragande armbandsur från Sinobi med mekaniskt urverk. Ett herrur med bling bling. * Helt i rostfritt. * Baksida i glas. * Självuppdragande, använd klockan ca 6 timmar varje dag och den drar upp sig själv. -------------------------------------------------- www.Runns.se - www.ErikasGarderob.se -------------------------------------------------- För att köpa denna vara eller få mer information, klicka på nedanstående länk, så kommer du direkt till varan i vår webbshop. Frakt 15kr. Betalningsalternativ: *Faktura (40 dagar kredittid) *Delbetalning *VISA/Mastercard *Direktbetalning via din bank *Payson *Paypal - alla valutor *Bankgiro *Postförskott Godkänd för F-skatt och är ett svenskt företag.
Unik vintage Atlantic klocka från 50-60 talet. Klockan är i mycket fint skick med orepat glas samt en mycket fin boett. Inga dings eller liknande dock har klockan fått lite patina på urtavlan, något som bara adderar lite karaktär tycker jag. Klockan har ett nytt band i äkta läder som är i nyskick. Klockan köptes i våras på kaplans och har sedan dess varit sparsamt använd då den varit en del av en samling. Klockan mäter 36mm och i den sitter ett mekaniskt urverk med 21 jewels. Byten kan vara utav intressant, kom gärna med förslag. OBS: på bilderna kan visarna upplevas gröna. Det är de inte utan mer åt det vita hållet. Pris sänkt.
Atlantic Incabloc 21 Jewels Mekanisk Armbandsur/Klocka