Till salu inom: ”

ateljé lyktan bumling reservdelar upphäng säljes

Tidigare annonser till salu

En ovanlig takbumling från 70-talet. Äppelgrön. 60 cm i diameter. Komplett med raster. Mycket fint skick. Design Anders Pehrson för Ateljé Lyktan. Pris: 4500 kr. Gul takbumling från 70-talet. 48 cm i diameter. Komplett med raster. Design Anders Pehrson för Ateljé Lyktan. Pris: 2800 kr. Gul Bumling, golvlampa, från 70-talet. Fot i krom. Diameter 40 cm. Design Anders Pehrson för Ateljé Lyktan. Pris: 2500 kr. Obs! Gratis hemkörning för dessa objekt till Stockholms innerstad och närförort med omnejd. Folk&Form hittar du i Gröndals Centrum på Gröndalsvägen 27. http://got2get.se/butik/folk-form/ Öppettid: Lördag 13-16 Vid intresse av något objekt annan tid, ring gärna så bestämmer vi något. Med reservation för ändringar.
"Bumling-lampan från Ateljé Lyktan är en riktig designikon! Den bulliga lampan designades av Anders Pehrson 1968 och sägs ha fått sitt namn efter att en god vän sagt Det var mig en stor bumling, Anders!. Bumlingen blev en succé och dess tidlösa design gör att taklampan fortfarande känns aktuell och nutida. En retroklassiker som passar perfekt över köksbordet!" Finns tre stycken i samma röda färg. 60 cm i diameter. 2000 kr/styck Första kontakt ENDAST VIA MAIL! Hämtas på Rosenlund, dagtid.
Har några (4st) riktigt fina stora Bumling lampor 50cm från Atelje lyktan. Lamporna är original från 70-80-talet med en blodröd färg. Lamporna har den mer ovanliga lysrörs funktionen, vilket kan vara bra om man vill seriekoppla lamporna i exempelvis kontorsmiljö. Det går att köpa nya 3 lyslägen armatur i butik om man hellre vill ha det. Skicket på alla lamporna är riktigt bra, helt utan bucklor och med hela raster, men har några mindre färg rispor. Takkopparna saknas dock. Dessa går att köpa i butik. Pris 3200kr/st Först till kvarn gäller! Slå mig en signal på 0722015724
Charmig golvlampa "Bumling" från Ateljé Lyktan i brun plåt, design av Anders Pehrson. Skick: Fungerande el. Jordad kontakt. Skärmen har en spricka (kan limmas) men stör inte utseendet nämnvärt. Mått: Höjd 135 cm, Diameter skärm 55 cm Uppge artikelnummer 89805. Om företaget På ReFurns hemsida kan du boka möbler direkt utan köptvång. Vi hjälper också till att boka via mejl eller telefon men det är öppet dygnet runt via hemsidan och det är alltid först till kvarn att boka. Vi kör saker från lagret i Stjärnhov och Hemmesta till butiker i Stockholm. Då tillkommer 35 kr för tjänsten men det är inte köptvång. När det gäller Nyköping och Vagnhärad kontakta dem direkt.
Hej! Säljer vår jättefina gröna taklampa Bumling från Ateljé lyktan med struktur i sammet. Svår att få tag i och en taklampa som folk gärna kommenterar, men färgen skär sig tyvärr med våra stolar som är i originalfärg. Diameter 40 cm. I nyskick! Några av piggarna på rastern som den vilar på har gått av, men det är inget som märks eller syns. Rastern sitter på plats ändå, men det sänker priset. Köpt på Stockholms ljusbutik på Fleminggatan för drygt ett år sedan. Nypris 5000:-. 1500:- eller högstbjudande. Finns annonsen kvar så finns lampan kvar. Mvh Maria