Till salu inom: ”

ateljé lyktan bumling reservdelar raster 250 säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer två stycken taklampor från Ateljé Lyktan. Jag tror att modellen heter Åhus. Den är inte lika vanlig som storsäljaren "Bumling". Den stora lampan har diameter 46 cm, höjd 30 cm och den lilla lampan har diameter 34 cm och höjd 23 cm. Den stora har en pytteliten buckla och ett rasterglas saknas (går att efterbeställa) medan den lilla är i väldigt bra skick. Passar bra tillsammans. Vi har haft dem över matbord och soffbord där de utgjorde en snygg enhet. Säljes nu p.g.a. att vi bytt belysning. Stora lampan 1 500 kr Lilla lampan 1 250 kr eller båda tillsammans för 2 200 kr. Så länge annonsen finns kvar finns minst en av lamporna kvar.
En ovanlig takbumling från 70-talet. Äppelgrön. 60 cm i diameter. Komplett med raster. Mycket fint skick. Design Anders Pehrson för Ateljé Lyktan. Pris: 4500 kr. Luxuslampa i orange akrylplast från 50-tal, 60-tal. Fina teakdetaljer. Design Uno och Östen Kristiansson för Luxus. Pris: 1500 kr. Obs! Gratis hemkörning för dessa objekt till Stockholms innerstad och närförort med omnejd. Folk&Form hittar du i Gröndals Centrum på Gröndalsvägen 27. http://got2get.se/butik/folk-form/ Öppettid: Lördag 13-16 Vid intresse av något objekt annan tid, ring gärna så bestämmer vi något. Med reservation för ändringar.
En riktigt fin retro lampa, modell knubbling från ateljé lyktan. Syskon med modell bumling. Fint plast som ej har några sprickor. Foten är ljusare beige vilket ger fin värme till hemmet. Foten har några skavmärken men som för oss bara har gett golvlampan lite patina. Raster finns kvar och är inte skadat. När det är mörkt och lampan lyser ger den ett fantastiskt varmt ljus i rummet. Lampan finns i centrala Vällingby. Pris: 2 000 kr eller bud. Säljer också en stor 60-tals spegel i vitt plast som passar riktigt bra till lampan. Lite nött i plasten men otroligt fin. Pris: 500 kr eller bud. Båda passar till såväl 50-tal, 60-tal, retro och moderna hem.
En svart takbumling från 60-tal, 70-tal. 40 cm i diameter. Komplett med raster. Ovanlig färg. Design Anders Pehrson för Ateljé Lyktan. Pris: 2900 kr. En grön takbumling från 60-tal, 70-tal. 40 cm i diameter. Komplett med raster. Design Anders Pehrson för Ateljé Lyktan. Pris: 2500 kr. Butiken Folk&Form hittar du i Gröndals Centrum på Gröndalsvägen 27. http://got2get.se/butik/folk-form/ Öppettid: Lördag 13-16 Vid intresse av något objekt annan tid, ring gärna så bestämmer vi något. Med reservation för ändringar.
1 ) En brun stor bumling. Skicket på plåten och färgen är bra. Raster saknas, men går att köpa nytt om man vill ha. Det finns fäste för 2 glödlampor, men endast ett fungerar, därav priset. Det går antagligen att laga, men det funkar bra att använda den som den är ocskå. 800 kr 2) En liten blå bumling i jättefint skick. Raster finns och allt fungerar bra. 700 kr Kontakt via sms eller telefon.