Till salu inom: ”

ateljé fotostudio årstaberg uthyres säljes

Tidigare annonser till salu

Uthyres tillsvidare med möjlighet till överlåtelse. Lokal idag anpassad för fotostudio och arbetsplats. Öppen planlösning. Ljus och "rå" med bl.a genomgående betonggolv och synliga rör i tak. 3.3 meter i takhöjd. Stort väggfast skrivbord i arbetshörna med neutralgråa väggar. Finns även ett fristående höj- och sänkbart skrivbord som kan övertas mot billig peng. Stort skyltfönster mot lugn gata. 2/3 delar av fönstret har ogenomskinlig frostad film. Lilla fönstret är helt frostat. Mörkläggningsgardiner finns. Toalett och köksdel. Stationärt kassaskåp. Nyligen genomgången värme och ventilation. Full säkerhet: Galler för mindre fönster och gallergrind för dörr. Säkerhetsdörr klass 3 och larm med anslutning till larmcentral. Skyddsfilm på skyltfönster. Bredbandsanslutning via Comhem ingår. 9500:- / månad.
Nu hyr jag ut 1-3 platser i min fina studio i Hammarbyhöjden. Lokalen passar bäst för dig som antingen är fotograf, konstnär eller kanske frilansare inom något annat kreativt område. Lokalen är öppen och utmärkt som fotostudio, med rejäl takhöjd och mycket dagsljus om man vill. Viss studioutrustning samt fonder etc finns liksom tillgång till bredband. Ytan kan anpassas efter behov! Pentry med spis, micro och kyl, 100m till närbutik. Några bra restauranger finns också i området. Tryggt läge, nära naturen och nära sta'n. Ingång från gatan och plats utanför för bil. 6 min till t-bana Hammarbyhöjden som tar dig till söder på tre stopp, alt. 8 min till t-bana Blåsut. Hyran beror på hur man vill dela, dock minst ca 2000:-/mån. Välkommen att maila vid intresse, om du har frågor och funderingar eller för visning! Mvh, Gunilla
Nu har jag beslutat mig för att sluta arbeta som fotograf efter mer än 10 år i branschen. Jag vill även överlåta min Studio/Ateljé till någon som vill driva den vidare i samma regi eller annan konstnärlig verksamhet. Lokalen ligger nära kommunikationer och 2 minuter från centrala Sundbyberg, ett lugnt område. Studion har ruskigt låg hyra för att vara av den här kalibern och dessutom ingår el, värme och vatten samt städning i trapphuset. Lokalen är helt vitmålad med vitt parkett golv och har ett mysigt loft för förvaring samt pentry och angränsande toalett. Befintliga kunder/kontakter bifogas vid önskemål. OBS! Övernattning är OK! Yta: ca 50 kvm Takhöjd: 4,7 m El: 220v + 3 fas Hyra: 4500:-/mån inkl.moms Besök gärna: www.petergrimner.se Maila eller ring vid frågor!
Ateljé/Fotostudio i Årstaberg utyres omgående i 2:a hand i 6mån. 32 kvm, 3247kr/mån. Bredband ingår liksom snickarverkstad, metallverkstad och gemensamt kök. Möjlighet till överlåtelse av kontrakt om du bedriver konstnärlig verksamhet och ställer dig i ateljéhusets kö. Ateljén ligger 100m från Årstabergs pendeltågstation. (3min med pendeln från Södra Station) Vid intresse kontakta Albin på tel 0709945808 el maila.
Nu har vi lite lediga rum i vår replokal. Vi hyr ut 1 stor replokal på cirka 22km2. 2st mindre replokal på cirka 12mkmv2 och en studio på cirka 12kvm2 Sen har vi även en foto atelje med eget mörkerrum som vi hyr ut. Den är cirka 25km2. I vår lokal har vi även ett uppehålsrum där man kan spela biljard eller bara ta en paus och hänga i sofforna. Det kommer även vara finnas möjlighet att köpa kaffe och andra drycker. Vår granne är i dag konstskolan Idun Lovén. Så det är ett riktigt kulturcenter. Priset för att hyra in er hos oss är följande; stort rum med moms 6300:- litet rum med moms 3500:- studio med moms 3500:- Fotostudio med moms 4000:- Ni får dela ert rum med ett annat band om ni vill. Alla rumen vi hyr ut är utan möbler. Rummen är ljudisolerade. Ansluter ni er till ABF studiecirkel har ni bidrag att få. Ni får 1200 om ni repar 2ggr i veckan. 1600 i månaden om ni repar 3ggr i veckan. Om ni vill ha mer info kring ABF är det bara att fråga. Ni får egen nykel till rummet och till entren. Vi har öppettider som är 22.00 vardagar och 01.00 helger Åker du buss heter hållplatsen Frukthandlarvägen.Tar du tvärbanan så stiger du av på Årstafältet eller Årstaberg. Eller ta pendeltåget till Årstaberg. Om du kommer med bil kör du Årstalänken och tar avfarten mot Årsta partihallar och svänger in till höger vid OK-macken, svänger till höger på Partihandlarvägen och kör ett par hundra meter tills du ser den stora gula byggnaden med alla Arlas lastbilar. Det tar bara 5 mins promenad till Årstaberg. Är du intressead av att komma och kolla är det bara att höra av dig så bokar vi in något.