Till salu inom: ”

atala moped säljes

Tidigare annonser till salu

Har två mopeder Atala -98 som finns i Bjärtrå. Båda körbara, kan dock använda ena som reservdels moped. Dock har hjullagret gått på en mopeds bakhjul, men det är ju bara att ta hjulet från den andra mopeden. I fint skick, men det är inga nya mopeder så vissa skavanker finns. dem går som en klocka! Automat, bara att kicka igång och köra, Hjälm kan följa med om så köparen vill. MDS storlek M. Helt original och tjejkörd. Finns några funderingar så är det bara att ringa efter klockan 18:00.
30 moppe säljes, startar lätt, dock några skavanker tex. 1 blinkerskåpa saknas, kicken finns men sitter inte på plats. hjälm medföljer. kom å provkör. Magnus.
Moped som får köras även på cykelbanor 30-moped (Moped klass II) får köras fr o m 15 år med Förarbevis Atala Hacker, 2-växlad automat mycket fin, körd endast 93 mil Typintyg 1/3 2005. Integralhjälm, vanlig hjälm och godkänt lås medföljer.
mycket fin moped kört 6000 km går mycket bra i priset indgår: box- hjelm og en 5L dunk incl nytanket
Tja. Moppen går endast på EL. Den fungerar ej. Jag köpte den såhär. Tanken var att jag skulle laga den men har inte haft dit till det. Ring för mer info. Billigare vid snabb affär. 0739862287 Mvh Dan