Till salu inom: ”

asus zenbook säljes byte speldator säljes

Asus speldator

Askersund

Tidigare annonser till salu

har en nästan sprojlans ny ASUS Zenbook UX31E-RY009V, köpt i slutet av juli för 9995 spänn hos telia. går nu i tankarna om att kanske byta bort den mot en speldator, hade en asgrym som jag sålde i början av året då jag tröttnat på att spela pc (ångerfull kille). googla namnet så får ni upp specs osv. jag är asnöjd med den egentligen, men har fått lust att lira lite igen, tar emot att byta bort den men jag har inte pengar att köpa en till dator just nu.. kom med förslag så får vi se! kanske kan tänka mig att sälja också, if the price is right. jag har inget körkort så det är den andre som får komma till mig, alternativt att vi kanske kan mötas upp någonstans på nåt vis.. närmsta stad för mig är Sundsvall eller Hudiksvall.
Hej. Säljer min ASUS UX31, supertunn 1.7cm på det tjockaste stället. Skärm: 13 Tum. Processor: i7, 3517U Ram: 4gb Hårddisk: SSD 120gb Grafik: Intel HD 4000 HDMI, Minneskortläsare m.m. Datorn är i mycket fint skick, har papper och kartong kvar. Liten men väldigt kraftfull och är perfekt för den som vill ha en smidig dator, endast 1.3 kg! Skickar med exklusivt fodral och lite andra smågrejer vid snabb affär. Jag kan tänka mig byta mot en Speldator (stationär eller bärbar) eller en Macbook AIR/PRO. Din dator måste ha kvitto. Skambud & Sista pris människorna undanbedes. Pratar endast svenska och kontakta helst via SMS.
Fin slimmad ultrabook helt i aluminium. Inköpt på Webhallen / Sveavägen. Samtliga tillbehör medföljer inklusive fodral. Säljes med nyinstallerat win 7 vars installationsfiler ligger integrerade i datorn. Fint välskött skick, inga golvtapp eller smällar. Mycket lång batteritid! Säljes för inköp av stationär speldator. Asus zenbook UX31E i7 4GB ram 230GB ssd i7 2677m 1,8Ghz Färdigprutad... Ingen auktion detta. Hämtas i Solna.
har en nästan sprojlans ny ASUS Zenbook UX31E-RY009V, köpt ny i slutet av juli för 9995:- . den har en Intel(R) Core(TM) i5-2557M processor, 4GB ram, Intel(R) HD Graphics Family 3000 GPU, en 128GB ssd (startar blixtsnabbt). windows 7 home premium 64-bit. googla namnet för mer uppgifter. kom med bytesförslag så får vi se! prisidé 7500? kom med bud annars!
Säljer en Asus Zenbook UX32VD-R3001H . Den är i nyskick, endast 3,5 månader gammal. Säljes pga att barnen vill kunna spela lite tyngre spel. Nypris : 8900:- Jag vill ha 5300:- BVSA Även byte mot stationär speldator är av intresse.