Till salu inom: ”

asus padfone 2 säljes

Tidigare annonser till salu

säljer min padfone 2 pga nyköp. telefonen är köpt på net on net, kvitto och garanti finns självklart. den är köpt den 8 januari 2013 så den har ett och ett halvt år kvar på garantin. skickar även med importerat fodral till padden, microsoft wedge bluetooth tangentbord(samma kvitto som telefonen) och en bluetooth mus. det fungerar riktigt bra, har använt den mycket i skolan. original hörlurarna finns kvar och är oanvända. kartong finns också. skickar inte via post. kontakta mig via mail Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en grå Note II 4G, olåst, köpt på Phonehouse 8/4. Helt komplett, allt i nyskick med kvitto och 32GB minneskort, flera skal bl.a. flipcover, två plastbaksidor och ett exklusivt läderfodral med plats för kreditkort mm. Vill som sagt byta denna mot Xperia Z eller AsusPadfone 2. HTC One också intressant. Krav: din ska vara komplett, i nyskick och med kvitto. Eftersom jag saknar fm-radio kan byte mot Note 2 3g ev. vara intressant. Skickas inte, ev affär görs i Stockholm med omnejd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en olåst ASUS Padfone 2 som är inköpt på Inet 2013-04-07. Alla tillbehör (exklusive hörlurar), kvitto och garantier finns naturligtvis med. PadFone 2 är en komplett 4,7 tums Android smartphone med branschledande specifikationer som kan dockas med den unika PadFone 2 Station och bli en lätt men fullt utrustad surfplatta på 10,1 tum med fyra kärnor och 4G. Appar optimeras i realtid vid övergång mellan de båda skärmstorlekarna så att de passar både telefon- och surfplatteläget Telefonen/plattan finns i Tranås och skickas ej
Hej. Har en olåst svart Xperia Z med 3 st plånboksfodral samt 1 gummifodral. Allt som finns vid nyköp medföljer. Är olåst. Byte mot annan likvärdig telefon med mindre tum storlek. PRIS: 3500:- Bytes förslag Asus Padfone 2 GooPhone i5s olåst med android system men har ett menysystem från konkurrent. 8Mp kamera och inbyggt 32gb minne. Allt som medföljs vid nyköp finns. DOCK EJ KVITTO..därav priset. Ej prutbart!! PRIS: 1100:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Asus Padfone Infinity 32GB 4G PadFone Infinity är kraftfull smarttelefon med LTE och en 5-tums Full HD-skärm som förvandlas till en datorplatta med 10,1-tums Full HD-skärm när den dockas med tillhörande PadFone Infinity Station. Alla program som körs formateras automatiskt om för att passa den större skärmen. Fyrkärnig processor PadFone Infinity har en Qualcomm Snapdragon 600 quad-core-processor (1.7 GHz) och 2 GB RAM-minne. Den hackar aldrig och svarar snabbt även när den kör mycket krävande Android-appar. den är olåst och funkar till alla operatörer Vill ha en iphone5s eller 5c i byte eller 4500kr då den kostar 7000kr ny smsa gärna