Till salu inom: ”

astrid lindgren tallrik rörstrand pippi långstrump samling säljes

Tidigare annonser till salu

Tjena! Nu säljer jag alla mina kult filmer till ett bra pris! OBS!!!!! Alla filmer är på VSH så ni vet. Men desto mer original desto bättre! Filmer: Astrid Lindgren/ - Emil i Lönneberga - Nya hyss av Emil i Lönneberga - Emil och Griseknoen - Du är inte klok Madicken - Madicken på Junibacken - Lotta på Bråkmakargatan - Lotta 2 Lotta flyttar in - Tjorven, Båtsman och Moses - Tjorven och Mysak - Tjorven och Skrollan - Pippi Långstrump på de sju haven - På rymmen med Pippi Långstrump - Alla vi barn i Bullerbyn - Mer om oss barn i Bullerbyn - Bröderna Lejonhjärta - Ronja Rövardotter - Mio Min Mio - Nils Karlsson Pyssling - Rasmus på luffen - Karlsson på taket 400 för alla filmer eller 30 kr styck Ni kan nå mig på tele nr. 076-1888993 eller 0248-20314 MVH Jonas
Astrid Lindgren DVDer säljes Helt nya och inplastade original Följande filmer finns Pippi Långstrump På de sju haven På rymmen med Pippi Långstrump Tjorven och skrållan Tjorven och Mysak Tjorven, Båtsman och Moses Ronja rövardotter Du är inte klok Madicken Alla vi bor i bullerbyn Emil och griseknoen Emil i Lönneberga Madicken på Junibacken Mera om oss barn i Bullerbyn Karlsson på taket Rasmus på luffen Bröderna Lejonhjärta 5 filmer el fler 100/kr st
29 stycken Video Filmer bl a de populäraste Astrid Lindgren och Walt Disney filmerna samt musik video filmer Backstreet Boys och Spice Girls även Jönsson Ligan och En Officer och Gentleman. Alla kanonfilmerna för endast 150 kr vilket blir ca 5 kr/st. Barnfilmer t ex Madicken Karlsson på taket Pippi Aladdin Jönsson ligan Djungelboken Spice Girls och många till. Se bild. samt En Officer och en Gentleman (oöppnad)
Nu är det som så att min dotter har ett par Petshop slott med tillbehör som hon vuxit ifrån och som är till salu. 2 slott säljes, ca 30 djur och ca 60 leksaker till djuren. Antingen så köps slott med alla dess tillbehöv för 350 kr eller så är det 15 kr djuret/tillbehöret & 150 kr för slottet som gäller. Har även en Astrid Lindgren box med alla PippiLångstrump filmer på dvd för 350 kr. Ring gärna då jag inte har tillfälle att sitta framför en dator. Nås lättast efter 15.00.
Har en hel hög med Astrid Lindgrens böcker så gott som nya dessa böcker nedan för 20 kr/ st Lotta på bråkmakargatan Inget knussel, sa Emil i Lönneberga Jullov är ett bra påhitt sa Madicken När Lisabet pillade in en ärta i näsan Kajsa Kavat hjälper mormor Pippi går till sjöss Pippi håller kalas Allrakäraste syster Jag vill inte gå och lägga mig!Draken med de röda ögonen Dessa böcker nedan 40 kr / st Ida och Emil i Lönneberga Julberättelser Alla mina barn Sunnaräng Emil Med Paltsmeten När Emil skulle dra ut Linas tand Den där Emil Emil och soppskålen På rymmen med pippi långstrump med bilder från filmen Spelar min lind sjunger min näktergalPippi Långstrump på Kurrekurreduttön har två lika av den Titta Madicken det snöar!Visst kan Lotta nästan allting Visst är Lotta en glad unge Pippi Långstrump vid intresse ring eller maila finns alltid tillgänglig.