Till salu inom: ”

astrid lindgren cd box ljudböcker 10stk säljes

Tidigare annonser till salu

Brevskolan 1996. Inbunden, kartonnage, 201 sidor, 390 gram. Gallrad biblioteksbok i mycket gott skick.Uppväxt med Astrid Lindgren är ingen vanlig författarbiografi utan en gripande berättelse om hur en utsatt liten pojke fann tröst och uppmuntran i Astrid Lindgrens böcker. Senare i livet växte en stark vänskap fram mellan den vuxne mannen och Astrid Lindgren. De fann i varandra en själsfrände. Arne Reberg var det utsatta barnet och han berättar här mycket personligt och känsloladdat om medmänniskan Astrid Lindgren. Vi möter i boken inte bara en stor författare utan också en viktig opinionsbildare som engagerade sig starkt för barnens och djurens rätt och som värnade om vår natur och om världsfreden. I boken ingår essäer och artiklar där Astrid Lindgren skriver om frågor hon brann för.
Jag är på jakt efter denna DVD-samling av AstridLindgrens underbara filmer. Har du denna box, utan att använda den? Tveka inte, kontakta mig! Oanvänd som begagnad (alla filmer måste finnas och fungera bra) Jag bor i Ystad men kan hämta filmerna om de finns någonstans i Skåne. Annars vill jag gärna använda mig av Blockets rekommendationer och använda "Blocketpaketet" eller "Internetgiro" för säker leverans och betalning för oss båda.
Hus med tillgång till sjöutsikt. 6 rum o kök. 6+2 bäddar. Allrum: Kakelugn matplats för ca 10-12 pers. Kök: spis/ugn, kyl/frys, micro, diskmaskin, kaffebryggare. Dusch/WC och badkar:Trädgård Trädäck, med trädgårdsmöbler, grill. Studsmatta till barn. Badplats på gården ca 100 m från huset. Tillgång till hyra av Båt+fiskekort. Rökning är inte tillåtet. Husdjur är inte tillåtet.Fint boende på bondgård i Astrid Lindgrens omgivningar ett stenkast från Lönneberga. De 8 sovplatserna är fördelat på 4 sovrum. Huset är nyrenoverat. På gården finns höns och kossor. Varmt välkommen till ett bra boende i närheten av Astrid Lindgrens värld. 6.500 kr för upp till 8 personer sedan tillkommer extra kostnad för extrabäddar. Besök gärna vår hemsida www.lixerum.se för mer info. Där kan ni också se bilder på insidan från huset.
Säljer 2st boxar, -älskade klassiker av AstridLindgren nr.1&2 Box 1; Rasmus på luffen Ronja Rövardotter (fortf. Inplastad) Bröderna Lejonhjärta (fortf. Inplastad) På rymmen med Pippi Långstrump Box 2; Emil i Lönneberga Tjorven och skrållan Nils Karlsson pyssling Alla vi barn i Bullerbyn Nypris: 459:- /st, nyskick på båda boxarna! Säljes för 300:- /Box eller båda för 500:- !!
Astrid Lindgren CD box med ljudböcker 10st