Till salu inom: ”

astral gipsy husvagn säljes

Tidigare annonser till salu

Stilfullt målad husvagn som kommer göra succé på sommarens festivaler. Bredd 200 Längd 460 Tjänstevikt 620 Gasolen är bortplockad Obesiktigad och avställd Årsskatt 360kr Två soffor och bord i främre delen, fäller man bordet får man 3-4 sovplatser. Pentry och liten soffa i bakre delen. Har satt mosaik i pentryt och lagt in parkettgolv. Fräsch inuti bortsett från att tapeten släppt på ett ställe. Finns i värö.
Obesiktigad & oskattad sedan 31/10-10. Med ett inte allt för vackert hemmabyggt tak, som dock skyddar kärran invändigt. En för länge sedan ombyggd husvagn, av märket: ASTRAL GIPSY SLK från 1965. Sommar & vinterdäck på fälg. Glappar lite i kulkopplingen: vet ej om det går genom en Bilprovning, eller om kulkopplingen bör bytas. Jag har använt kärran för små turer ett par gånger per år, men har nu inget behov av den mer.
Astral gipsy -65 Säljer nu min vagn pga tiden inte räcker till. Riktigt fin invändigt och verkar som det inte finns någon fukt i den men är inte 100% säker. Besiktigas i juli med tvåor på lampor som är fixat men fick även tvåa på bromsarna som tog ojämt har tyvärr inte hunnit fixa det än. Den har haft 7 ägare. Längd: 4600 Bredd: 2000 Totalvikt: 750kg Tjänstevikt: 580kg Pris: 5500kr billigare vid snabb affär! Finns utanför Helsingborg
Gammal Husvagn med gasolflaska gasspis gasvärmare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En Astral Gipsy 1968 original Besiktad för 2 år sedan och gick igenom felfritt. Gasolen finns inte och är heller inte besiktad. Ett bord med två sittplatser fram som kan bli en säng. Ett litet kök. En garderob. Ett större bord med två soffor mitt emot varandra som kan bli en dubbelsäng. Ett för stort förtält men det medföljer.