Till salu inom: ”

asterisk cell knäskydd säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer ett par helt nya och oanvända Asteriskknäskydd. Fortfarande i kartong. Nypris i butik: 6500:- Ett av de mest avancerade knäskydden på marknaden. Storlek: Medium Storleksguide: M: 35.5-37.7cm Mät omkretsen runt benet när det är helt utsträckt och direkt mot huden. Mätningen utförs över mitten av knäskålen. Maila vid intresse och frågor. (Kan tas med på någon skotercrosstävling i Sverige för provning/köp)
Säljer mina Asterisk Knäskydd pga fel storlek. Storlek XL, färg: gula. Pris: 5500:- Hör av er!
Asterisk cell strl medium. använda ca 10ggr efter byte av leder så det finns inget glapp. Bra skick.Priset 2500 är prutat och klart.
Hejsan gott folk. Jag har ett par Asterisk Cell Storlek (L) som jag ej använder. Fick med dom när jag köpte min cross men jag är lite för liten för dom. De är i riktigt bra skick, använda 2 gånger av föregående ägare. Allt följer med, lådan, skydden och reservdelar, samt en speciell skruvmejsel som man ställer in ledningen i skyddet. Jag kommer kopiera en text ifrån en ledande leverantör av dessa skydd. "Asterisk Cell knästödet är utan tvekan det mest avancerade knästöd som finns. Skyddar och stöder ditt knä mot påfrestningar. Ramen är tillverkad i ett mycket starkt lättviktsmaterial och är ergonomiskt utformad. Rörligt 3-delat knäskåls skydd, ser till att knäskålen är skyddad oavsett position." Vill du ha ett av de bästa knäskydden på marknaden för Motocross, Enduro så är dessa något för dig. Nypris på skydden (googla gärna och se själv) är 6499:- Mitt pris är 4800:- Billigare vid snabb affär. Skyddsvästen är en UFO Scorpion, den är helt ny. Den är aldrig använd och är kvar i sin påse den levereras i. Alla reservdelar följer givetvis med skyddet. Skyddet är i storlek L/XL, därav kan jag inte använda det och har själv en Fox skyddsväst istället. Så denna ligger bara här och är ivägen. Pris på denna ny är från : 2495:- Mitt pris är 1600:-, och det är bra med tanke på att den aldrig är använd. Köp bägge skydden för 6200:- och du har gjort en grym affär med tanke på att du får knäskydden plus jackan för mindre än vad bara knäskydden kostar. Kan ev tänka mig byte emot något roligt, din fantasi är begränsningen. Skicka iväg ett mail med vad du vill byta med. Jag kollar mailen dagligen. Annars är det cash is king som gäller.
Säljer nu min DH rig p.g.a. knäskada som tyvärr gjort att jag inte kommer kunna cykla igen inom den närmaste framtiden. Det är altså en Sunn Radical Finest ram från 2009, bara ramen är typ värd sin egen vikt i guld. FOX 40 RC2 gaffel i behov av kärlek. Bäst vore om man bytte ytterbenen. Rock Shox Vivid 5.1 dämpare. Formula Oro k24 bromsar, SVINLÄTTA. Da Bomb hjul med FR440 nav bak. Vita specialized plattformpedaler samt vit specialized sadel. Truvativ Boobar, helt okapat styre. Näst intill nya HighRoller däck, ST. Har även ett mekställ som kan följa med vid snabb affär samt ett par Asterisk Cell knäskydd strl. M, 5.000kr för dessa. Cykeln är i behov av lite krälek för att vara i toppskick, men fullt körbar som den står. Jag vet att den är värd mer än jag begär, men är bara intresserad av att bli av med den, inte tjäna några pengar. Inga byten av intresse. Ring inte och pruta är du snäll. Nås på mail eller telefon, bara blyga människor smsar! Bättre vid snabb affär, såklart. Cykel, mekställ & Asterisk Cell knäskydd strl. M för 15.000kr