Till salu inom: ”

aspelund sängstomme säljes

Tidigare annonser till salu

Aspelund sängstommme från ikea, ca 1 år gammal. 2st resårbottnar (80*200) medel/fast. Hela, rena och fräscha! Inhandlade på SOVA. Så länge annonsen ligger ute finns det kvar. Säljer ENDAST sängstomme och madrasser tillsammans. Seriöst intresserade är välkomna att ringa! Gör inga affärer på mail eller sms. Finns i centrala Norrköping. (bilden är lånad från ikea.se där finns även mer info, mått mm.)
Säljer nu våran kompletta 160cm säng säng består av en Aspelund sängstomme 2st 80cm Resårbottnar 1st 160cm madrass, ca 5cm tjock Samtliga artiklar är ifrån Ikea och är ca 5-6år gamla Resårbottnarna är Sultan Storfors och madrassen är Sultan Torsmo. Madrassen är nytvättad och vi har alltid använt madrasskydd på resårbottnarna samt madrasskydd på madrassen. Sängen står uppställd, men jag hjälper till med demonteringen. (Vi får inte ut den ur sovrummet annars...)
Aspelund sängstomme plats för 160cm säng eller 2 st 80cm med tillhörande sängbord säljes för 1000kr. Fint skick ca 3 år gammalt.Vi säljer detta pga platsbrist. Har även en grön barncykel till försäljning16 tum..600kr 2st barnbord m.stolar finns i rött eller grönt 50kr/ st babykläder stl 50 och uppåt 10kr/st Har ni ett intresse så hör av er!
Säljer en komplett säng, bäddmadrass och sängstomme. Sängstomme Aspelund i mycket bra skick 160cm bred. Pris: 500kr Säng Sultan i mycket bra skick. Mjuk modell 160X200cm. Pris: 1500kr Bäddmadrass Sultan Tårsta i mycket bra skick 5cm tjock och 160X200cm. Pris: 300kr Köp allt för 2000kr. Svara via mail eller sms. Har svårt att svara i telefon. mvh, Stefan Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi ska flytta och säljer därmed vår sängstomme som inte passar i lägenheten vi flyttar till. Den är vit och 160 centimeter bred, från Ikea, av serien Aspelund. Serien tillverkas inte längre och sängen kostade en tusenlapp ny. Den är i toppform, inhandlad förra hösten. Enda att anmärka på är en liten, liten, repa på ett mer eller mindre osynligt ställe. Snabba bud är hemskt välkomna! Vi vill ha 500 för den. Väl mött och sov gott!