Till salu inom: ”

asko soffa extra djup säljes

Tidigare annonser till salu

Blå soffa till Salu köpt på ASKO för ett antal år sedan. Soffan har stått i ett rökfritt hem och är fortfarande helt ok! Den har varit med i ett par flyttar och har tyvärr fått revor i ryggstödet efter det, plus ett litet hål på armstödet. Detta är dock ingenting man tänker på eftersom det är kuddar i soffan. Måtten är Bredd: 233 cm Djup: 93 cm Höjd: 76 cm Köparen står för transport.
Äntligen kommer jag att sälja min favoritsoffa. Inköpt för 17 000 kr på ASKO. Det är en tresitsig lite "Howard" inspirerad modell med skumplymårer och fågeldun, ryggkuddarna är enbart fågeldun. Den är klädd i ett mycket tåligt sammetstyg i en färg som är lättplacerad vart som helst. Soffan är 2,55 meter lång (armstöden inräknade), sittmått (innermått) 1,80 meter djup 1 meter. Den är mycket bekväm och går utmärkt att ha som extrabädd. OBS! det är en kvalitetssoffa.
Har en 3:a och en 2:a, soffor i skinn. Modell från Asko. Är lätta att torka av. Har några år på nacken, även hund legat på dessa men jag alltid haft plädar på dem. Denna info för ev allergiker. Har bara tagit bild på 3:an. Perfekt i första lyan. 3:an Djup 85cm Höjd 92cm Bredd 195cm 2:an D: 85cm H: 92cm B: 145cm Paket pris 400kr Styck 300kr. Annons kvar = varan kvar.
Stor 7-8 pers sits soffa med schäslong. Får tyvärr inte längre plats i vårt nya, mindre vardagsrum då vi byggt ett rum för sonen. Här kan man sitta hela familjen& sova över utan problem. Man kan hänga och dega i den hur länge som helst.. hur många som helst! Är ni många och vill sitta skönt allihopa så finns det ingen bättre soffa. 325 cm lång, 110 cm djup och 63 cm hög. Divandelen är 175 djup - som en liten säng Tyget är spänt, helt och rent. Fler kuddar som varit vakuumförvarade finns tillgängliga. Soffan är från Asko, nypris 24000.
Ca 5 år gammal 3-4 personers soffa, köpt på Asko Möbler för ca 5000 kr. Mkt bra skick. I naturfärgad beige-gul textil på kuddar och mörkt konstläder på stommen. Se bilder. Avtagbar klädsel. Skön med bra stöd för ryggen. Bredd 210 cm, djup 84 cm, sitthöjd 43 cm. Säljes billigt pga flytt, hämtas av köparen på kvällstid i veckan eller dagtid i helgen. Finns på nedre gärdet.