Till salu inom: ”

asko möbler stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Ska ny sälja våran soffgrupp som är i svart tyg, 3 sitsen är använd i ca 1 1/2 år medans 2 sitsen är knappt är använd alls. (Nypris 7500:- Asko) Mått 3 sits : L 220 cm B 85 cm Mått 2 sits : L 160 cm B 85 cm Mått pal : L 60 cm B 60 cm Ring vid intresse, byte är ej aktuellt Pris 2000:- eller högst bud Mvh Tony
En snygg tvhylla med dörrar och hyllplan i glas säljes. Bredd: 187 cm Djup: 58 cm (som djupast i mitten) Höjd: 172 cm Köptes på ASKO för över 3000 kr. Skulle vilja ha 500 kr för den. Sitter led-ljus i hyllan just nu, vilket kan följa med om intresset finns. Finns i Enskede (svedmyra) Skruvas enkelt isär så den blir lättare att transportera Sökord: tvbänk, tvhylla, tv, hylla, tvskåp, skåp, tvmöbel
Nu ytterligare nedsatt, måste bort. Gör ett klipp och köp en modern 3-sits soffa i brunt tyg. Den är köpt på Asko för drygt 3 år sedan för 4500 kr. Tyget är tacksamt och lätt att hålla rent. Passar även bra att ha i extrarummet då den funkar bra att sova i. Passa på och slå till ,pok.. Jag har precis haft upp dynorna och dammsugit, därför är de lite ojämna på bilden.
Vill sälja min soffa nu eftersom jag har beställt en ny ! Släpper den för 2500 kr eller högsbjudande. Du kan välja själv vilken sida du vill ha Divanen den går att flytta på lätt och smidigt sätt. Soffan är om jag inte minns fel 3.15 lång och divanen går ut ca: 1.20-1.50. Soffan är endast 1 del också, ända man tar bort under frakt är divanen och kuddarna . Kan hämtas i viksjö när som hälst ! denna vecka går de att hämta den dagtid också. Pris kan diskuteras!!!
Äldre (2002) tvåsitsig skinnsoffa Bryssel inköpt på ASKO i kungens kurva. Soffan är såklart inte i nyskick och dras med en del tecken på användning eller patina (om man så vill). Kvaliteten är dock god och alla sömmar är hela. Soffan är 210 cm bred och lite mörkare än vad bilderna antyder. Anledningen till försäljningen är främst att vi behövde en större soffa och inte kunde hitta fler delar till den här serien så istället säljs den.