Till salu inom: ”

asko bokhylla säljes

Tidigare annonser till salu

På grund av flytt till mindre lägenhet säljes en snygg bokhylla i ljus körsbär. Den består av ett underskåp med två dörrar och en flyttbar hylla samt en överdel för t ex böcker, med 3 flyttbara hyllor. Total höjd 186 cm Bredd 79 cm Djup underdel 42 cm Djup överdel 26 cm Bokhyllan är inte speciellt tung och överdelen är lös, så den är inte så svår att transportera. OBS att skåpet med glasdörr, till vänster på bilden, INTE ingår.
Vi säljer vår bokhylla som vi inte längre får plats med. Vi har haft den i våra barns rum, fylld med spel och andra leksaker och böcker. Bokhyllan är inköpt på Asko möbler. Tillverkad i massiv ek. Därför är den väldigt tung och hållbar. I underdelen finns en låda där man kan förvara tex dvd-filmer. Bokhyllan hämtas av köparen. Mått: höjd 210 cm bredd 115 cm djup 37 cm Bokhyllan är från början mörkbrun men ommålad i vitt. På vissa ställen har färgen flagnat av lite men det går lätt att måla över.
Säljer två bokhyllor av fin kvalitet. Överhyllor finns som ingår i köpet. Köpta på Asko och har använts lite. Hyllorna är i mycket gott skick. Måtten är: 80x202x28 cm Överhylla är 80x40x28 cm. På bilden är överhyllorna inte monterade. Pris 150 kr per bokhylla inkl överhylla. Finns i Bromma, Höglandet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tre stycken bokhyllor i ekfaner - Asko Möbler. Höjd 200 cm Bredd 80 cm Djup 28 cm. Två st 250 kronor st 1 st 350 kronor.
Vi säljer vår bokhylla inköpt på Asko pga flytt. Den är i körsbärsträ och har måtten L=174 H=184 D=32 Bokhyllan är nedmonterad därför finns ingen bild men den påminner mycket om IKEAs Expedit bokhylla i stil.