Till salu inom: ”

askim koloniområde säljes

Tidigare annonser till salu

Rymlig, ljus tvåa i Nedergården, Askim. Stor hall med 3 fasta garderober. Rymligt, halvkaklat badrum med badkar och plats för tvättmaskin och torktumlare. Köket har många skåp och är ljust och fräscht. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och matsalsbord och utgång till en stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Sovrummet har tre fasta garderober men även plats för både dubbelsäng och byråer. Alla rum, förutom köket, tapetserades om i ljusa nyanser när jag flyttade in 2008. Till lägenheten hör ett gallerförråd i källaren i samma uppgång. Till lägenheten finns låst eller öppet garage att hyra och även öppen parkeringsplats. Inga köer! Utanför området går också bussar som tar ca 20-25 min in till Avenyn. Området är mycket lugnt och trevligt. Det är barnvänligt och grönt med hästhagen runt hörnet. Mycket nära till köpcentrat 421 och Sisjöns alla butiker. I hyran ingår all el och vatten.
Stuga säljes omgående. Stugan är ca 30 kvadrat och har ett litet kök, ett sovrum med våningssäng och ett vardagsrum. På utsidan finner du en veranda som delvis är inglasad samt en större altan som vetter mot havssidan. På entrésidan finns en mindre uteplats där morgonkaffet kan intas i morgonsolen. Det är max 50 m till gemensam dusch och toalett. Arrendet är betalt till och med 2013-05-31. Två parkeringstillstånd medföljer. Stugan får byggas ut till 35 kvadrat. Fler bilder kan skickas om önskemål finns. Vänligen ring på kvällstid. Priset är 395 000 :- eller högstbjudande
Min hovawart tik Azzi sprang igår 9/8 iväg från Hult åsen i Askim vid 14:30 tiden. Sågs senast igår vid 18 tiden i Välens koloniområde vid fotbollsplanen / kohagen. Idag har ingen sett henne i området. Hon är hemmahörande i Stockholm och hade endast varit i området 2tim innan hon försvann. Hon är black and tan tecknad och bär en silver färgad reflexsele. Hon är snäll men lite reserverad mot människor men älskar andra hundar. Hon är id-chipad och polisanmäld. Ser ni eller hör något tveka inte med att höra av er, alla tips är toppen!!
Sänk: djup 51cm, längd 163cm - 550kr Bord: djup 79cm, längd 139cm - 550kr Liten hylla: höjd 64 cm, övre delen 34x34cm - 150kr Sänk och bord finns i Askim koloniområde Liten hylla finns i närheten av Masthuggstorget Maila om ni vill ha fler bilder.