Till salu inom: ”

askersund torget säljes

Tidigare annonser till salu

Superfräsch lägenhet på 4 rok i nyskick i natursköna Askersund med närhet till Vättern och Tiveden. Lägenheten håller hög standard och är 117 kvm stor. Rymliga rum, högt i tak, kaklat badrum, bastu, balkong, diskmaskin, egen tvättmaskin. Härligt stort kök på 23 kvm, vardagsrum 30 kvm, garderobsvägg med spegeldörrar i stora sovrummet, spotlights i köksskåp o fönster mm. Miljömärkta trägolv i alla rum förutom i hall o badrum där det är klinkel med golvvärme. Lägenheten med "det lilla extra" ligger bara ett stenkast från torget och hamnen i Askersund. Lugn innergård med flera gemensamma uteplatser och parkeringsplats.
Superfräsch lägenhet i nyskick på bottenvåningen med hög standard på 95 kvm med veranda uthyres. Rymliga rum och öppen planlösning. Kaklat badrum med både dusch och hörnbadkar, egen tvättmaskin och diskmaskin, separat WC. Spotlights i köksskåp och i fönster, garderobsvägg med spegeldörrar i stora sovrummet. Miljömärkta trägolv förutom i hall och badrum där det är klinkel. Golvvärme i hela lägenheten. Lägenheten är centralt belägen, endast ett stenkast från torget och hamnen i natursköna Askersund med närhet till Tiveden och Vättern samt golfbana i Åmmeberg. Lugn innergård med flera gemensamma uteplatser samt parkeringsplats. Hyra 7990 kr.
Vuxna ryttare sökes till stall fem minuter från Askersunds torg. Liten belyst ridbana, spolspilta och uppvärmd sadelkammare. Sommarbete med vattenkoppar. Hästtransport finns att hyra. Stor ridbana med hinderpark på skrittavstånd. I nuläget finns två islänningar i stallet, en unghäst och en ridhäst. Varje häst har egen box men vi har våra på lösdrift. Under riktigt kalla perioder har de fri tillgång på hösilage annars fordras de fyra ggr dygn. I priset ingår grovfoder, halm och fodringar. Varje hästägare mockar runt och i ligghallen en dag i veckan. Önskar man ha hästen på stall kan detta diskuteras.
En Restaurang/Pub med fint hörnläge på torget i centrala Askersund Serveringen rymmer ca 50 platser inne samt minst 24 ute Under somrarna så går Restaurangen extra bra då turistsäsongen och marknaderna drar igång. Godkänd av berörda myndigheter! Bra parkerings möjligheter Finns utvecklings möjligheter!! Öppettider sommar 11.00- 22.00 vinter 11.00- 20.00 Hyra: 12500 kr/mån Oms: 1.4 milj Priside: 490 000 /kan diskuteras vid snabb affär
Lägenheten är i gammal stil med fönster åt alla vädersträck. Den består av 3 större och två mindre rum. Kök med trägolv och pärlspånt, alla rum är med trägolv eller parkett. Varmhyra inkl. hushållsel. Parkering och uteplats.