Till salu inom: ”

askeladden rigg säljes

Tidigare annonser till salu

nu ska gädd racern säljas. mycket stabil båt. tyvärr ingen motor, men komplett styrning + batteri följer med, skickar även med ett nytt ekolod lowrance x-4 fishfinder, ej monterad, ligger kvar i lådan, följer även med 3st spöhållare även dom i låda. har skrapat och slipat botten före jag målade den, har inte varit i efter det. åror finns till den oxå. det ska vara kort rigg till den. står på en rejäl 30 kärra, inget hemma fix.
Askeladden 14 styrpulpet med fungerande non-follow-up styrning. Jag har haft denna båt och kört med i Vätterns lynniga sjö och det har fungerat perfekt. Båten är bra för fiske, familjeturer och även vattenskidåkning. Den fungerar bra för fem personer och upp till 20-hästarsmotorer. Den har en kort rigg men även fäste för lång rigg, vilket jag kört med. Du får med en 30-kärra oxå som jag ej har användning för.
Eldre Askeladden seil/motor jolle med tilpasset 30. henger. Segl mast, rigg ol hele og inntakt, men godt brukt og trenger enkelt vedlikehold. Båten fungerer fint. Sender bilder ved interesse. Bud over 3000 mottas. Kjøpt våren 2009 for 8000. kan sees i Bovallstrand/Botna
Välvårdad båt med 35 hk. Mercury, lång rigg och elstart. Helt men urblekt kapell. Galvad 30 kärra. Fler bilder kan mailas vid intresse. Prisidé 28000:- Tel. 070-35 60660 Båten finns i Sunne.
Det här är den perfekta båten för dej som är nybörjare. Båten är färdig för sjösättning. Bottenomållad för säsongen. Segel och rigg är i mycket fint skick. Åror med följer. Ring gärna för mer info Mvh Daniel