Till salu inom: ”

askeladden 445 hunter test säljes

Tidigare annonser till salu

Eftersom många jaktlag velat ha mängdrabatt erbjder vi nu Huntern till kanonpris. Vid köp av fyra 2450 kr/st Ordpris 2695 Kr/st Är det på grund av Fjälldukarna Norskarna alltid kan vara på tur i alla väder? Sitt med den på under pimplingen då det blåser kallt. Huntern är perfekt att ha på älgpasset. Den värmer riktigt bra och du har händerna fria genom de öppningsbara hålen i duken. Använd den också som sovsäck. Tyget är 100% vattentät. ALLA FJÄLLDUKAR HAR 10ÅRS GARANTI. Under test i minus 10 grader var det 16 plusgrader inne i duken ,Efter tre timmar. Bara av kroppsvärmen. Handla i vår webbutik eller besök oss i Eurosuandohuset Karesuando.
Eftersom många jaktlag velat ha mängdrabatt erbjuder vi nu Huntern till kanonpris. Vid köp av fyra 2450 kr/st Ordpris 2695 Kr/st Är det på grund av Fjälldukarna Norskarna alltid kan vara på tur i alla väder? Sitt med den på under pimplingen då det blåser kallt. Huntern är perfekt att ha på älgpasset. Den värmer riktigt bra och du har händerna fria genom de öppningsbara hålen i duken. Använd den också som sovsäck. Tyget är 100% vattentät. ALLA FJÄLLDUKAR HAR 10ÅRS GARANTI. Under test i minus 10 grader var det 16 plusgrader inne i duken ,Efter tre timmar. Bara av kroppsvärmen. Handla i vår webbutik eller besök oss i Eurosuandohuset Karesuando.
FJÄLLDUKARNA HAR KOMMIT MED NYTT FODER, VI SÄLJER UT DE SISTA MED GAMLA FODRET. PASSA PÅ NÅGRA KVAR NU FINNS DET FILMKLIPP OM FJÄLLDUKARNA PÅ YUOTUBE. SE LÄNK I VÅR WEBBSHOP. Är det på grund av Fjälldukarna Norskarna alltid kan vara på tur i alla väder? Sitt med den på under isfisket då det blåser kallt. Huntern är perfekt att ha på älgpasset. Den värmer riktigt bra och du har händerna fria genom de öppningsbara hålen i duken. Använd den också som sovsäck. Tyget är 100% vattentät. ALLA FJÄLLDUKAR HAR 10ÅRS GARANTI. Under test i minus 10 grader var det 16 plusgrader inne i duken ,Efter tre timmar. Bara av kroppsvärmen. Handla i vår webbutik www.trapperprodukter.se Välkommna
Askeladden 445 Hunter Årsmodell 1998 med Mercury 40 hk från samma år, ca 150 gångtimmar. En ägare. Inköpt på Smögen Marin (köpeavtalet finns kvar). Motorn känns som ny. Servad av auktoriserad verkstad första tio åren, sedan i egen regi. Varsamt konserverad varje år. Perfekt utflyktsbåt som vi även använt till vattenskidor och hummerfiske. Knoplogg 6-7 sittplatser Stuv i fören och aktern 25 liters tank (portabel) Självläns Öskar Lanternor Brandsläckare Paddel/båtskrok Nytt och extra utöver standard: - Badstege - Aktergivare till Garmin 525s (ekolod) - Ny propeller 2013 - Bytt startmotor - Ny däckställning i lättmetall från Press & Son specialanpassad för denna båtmodell - Ankare, tamp, fender - Eldragning och fäste till Garmin GPS 525s - Klass 3 lås och kätting (bruksskick) Båtupptagningskärra Gisebo (30 km/h) kan medfölja för 4 000 kr. Vagnen fungerar felfritt och är i bruksskick. Båten står på land. Kontakta mig på e-post i första hand tack.
Säljer en Askeladden 445 Hunter Styrpulpet. Pga av köp av större familje båt och tidsbrist säljer vi vår styrpulpet. Båten har fungerat bra i alla år. Mercury 40hp (-97) (4cyl) Självläns Trim/Tilt -Ej Kärra/Trailer Data: Tillverkare: ASKELADDEN Modell: 445 HUNTER Båttyp: Motorbåt - övrig Årsmodeller: 1997 Längd (m):4,45 Bredd (m):1,82 Djup (m):1,00 Vikt (kg): 350kg Både Båten och Motorn är från -97. Nytt för i år: Batteri Styrkabel Styrväxel Maila eller ring för fler bilder, Båten finns i Vaxholm.