Till salu inom: ”

askeladden 15 3050 motorbåt säljes

Tidigare annonser till salu

Askeladden 585-00 säljes En mycket praktisk båt med en fri däcksyta i aktern vilket gör den mycket lämplig till fiske och vattensport. Skrovet är till denna säsong reccondat av en proffesionel firma Utrustning Tampar, fendrar, Dragg Brandsläckare Sötvattendusch Dynor Navigator Garmin 520 ca 1 år gammal Motorn är en Mercury Optimax 150 Saltwater -03. Denna är helrenoverad av Lindahls motorverkstad gångtid ca 10 timmar. En motor i nyskick. Batteriet är bytt i år. Om så önskas kan en ca 1år gammal 30 kärra köpas till. Pris 10 000:- Eventuellt kan mindre motorbåt tagas i dellikvid allternativt byte med bil (disel).
Mycket välskött, lättkörd motorbåt 4,75 m x 1,95 m för turer,vattenskidåkning och fiske, max 6 personer, maxfart ca 32 knop.2 ägare och jag har nu haft den i 6 år. Motor Mercury Elpto 60 Hk, tvåtaktare,startar och går perfekt,aldrig krånglat. Billig försäkring ca 1600 kr/år i Atlantica. Båten är vårrustad och kan sjösättas om du vill provköra den innan köp. Står på trailer bromsad som ingår vid köpet. Är utrustad med det mesta och lite till enligt nedan. Plotter navigationsinstrument med kort, fiskeekolod Humminbird 150 sx, 2 st bensintankar á 25 liter med snabbkopplingar till bensinslangen till motorn, kompass,logg,varvräknare,lanternor,extralanternor, fräscha hela dynor till alla sittplatser galonklädda, båtshake, paddel, extra propeller,sköljdon till motorn för att få bort saltvatten innan vinterförvaring, bultlås för motorn med nycklar, 2 st ankare med 40 meterslina, bryggtampar med fjädrar samt diverse extra tampar,badstege,öskar,hink. Vattenskidlina och badring med lina för 2 personer med 2 handtag, ny och använd en gång. Allt fungerar, inga skador på båten utöver normalt slitage under åren.
Askeladden plastbåt. En stadig men samtidigt smidig båt som klarar en hel del sjö. Fungerar även utmärkt som roddbåt. Mercury 7,5hk utombordare med trycktank. Ny impeller. Få gångtimmar. EasyLine båttrailer (Thule), totalvikt 450kg, obromsad, 80km/h. Enkelt löstagbar ljusramp. Nybesiktigad utan anmärkning. Nästa besiktning 1 juni 2015. Övrigt: Åror, kätting och lås till båt, lås till motor, flytväst x2 för barn, förtöjningar etc. Allt i mycket bra skick. Säljes pga inköp större båt. Ring eller mejla för mer information! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min Askeladden som är ny renoverad, den är omlackerad och till viss del omplastad. OBS: motorn på bilden medföljer EJ! Ny bottenfärg (blå) även reling målad i samma färg. Allt medföljer så som en dragg, två tampar(25m), åror, två bergskilar, två karbinhakar och båtkärra. Motor som medföljes är en elmotor av större modell(watersnake) till detta får ni med ett fritidsbatteri. En liten skavank finnes och det är att mitten "sätet" är sprucket och bör plastas på insidan somen förstärkning.
Säljer nu min fina askeladden Jag har delvis plastat om båten och hela båten är omlackerad utsidan som insidan. relingen är nymålad i samma färg som båttenfärgen. mittensätet behövs plastas om i en skarv,som ni ser på bilden, kan göra detta för er om ni är intresserade av det. spöhållare 2st sitter på plats Båtkärra medföljer och ett nytt reservhjul samt ett gummihjulstopp. motor medföljer som är en evinrude 25 HK från 1980. det är något fel på motorn så den går inte riktigt som den ska. han ligger på tomgång och efter en stund så rycker motorn till och han skjuter så att säga. delar jag bytt på motorn är topplockspackning ventiltoppspackning termostat packningar till vevhuset packning mellan motor och rigg CDI boxen alla packboxar från motorn och ner till vevhuset impeller bytt