Till salu inom: ”

askedal garderob säljes

Tidigare annonser till salu

Garderoberna måste bort idag lördag 14/5 så nu skänker vi dem!!! Det är tre blå askedalen En garderob med 6 trådkorgar + ett hyllplan Två garderober med kläd stång plus flyttbara hyllor (1 hylla i ena och 2 hyllor i andra) samt tre lådor En av dessa garderober har ett smärre fel och kräver någon sorts omsorg. Måttet på var och en av garderoberna är H ca 236cm D ca 60cm B ca 80cm. Annonsen har legat inne tidigare under fel namn men nu är det rätt och de är sökbara, nytt pris i alla fall för vi behöver utrymmet.
Jättefina och praktiska garderober från IKEA, modell Askedal. Det är två separata garderober som sitter ihop. Finns på Skeppargatan 18 på Östermalm för avhämtning. Mått: Bredd: 80 cm (160 cm) Höjd: 236 cm Djup: 60 cm Ev. krävs demontering vid transport. Snabb korrespondens via mejl alt. skicka ditt telefonnummer så ringer jag upp dig. Pris: 600 kr för båda.
Två fina Askedal garderober med inbyggd belysning. Mycket rymliga! Mått per skåp: H 236 x D60cm xB80cm Bokfaner på sidor och front-lister. - Det ena skåpet har dörrar i frostat säkerhetsglas och 4st rymliga lådor (se bild). - Det andra skåpet är utan lådor men med glasdörrar i full höjd (har tyvärr ingen bild). Inredning: hyllor, klädstänger och spotlights. För att underlätta transport säljs garderoberna omonterade. Hämtas på Lidingö. Pris för båda 500kr eller högstbjudande
2 garderober varav den med frostat glas har 5 lådor. Den andra har två hängare för skjortor. Välvårdade men kanske någon smärre skavank. Nu är de omsorgfullt demonterade och lätta att sätta ihop. Alla skruvar är tillbakasatta där de ska sitta för att man lättare ska förstå. Höjd 236 cm Köp bägge för 500 alternativt ena för samma pris +100. Finns kvar tills annons är borta, försök INTE pruta, slänger dem hellre än prutar! Att de är dyrare att köpa en beror på kostnad för borsforsel av den andra så ta bägge.
Vi letar en Askedal garderob 80x236cm (med eller utan lådor). /Micke