Till salu inom: ”

askar plåtburkar emballage burkar förpackningar plåt säljes

Tidigare annonser till salu

Nordiska Muséet. 1977. 89 s. Inbunden. Mycket gott skick. Illustrerad. "Förpackningen är en del av vår vardag. Så självklar att vi knappast tänker på att vi med dagens livsföring knappast kan klara oss utan den. Hur hamnade detta flöde av burkar, flaskor och kartonger på våra butikshyllor? Hur var det förr? Denna kulturhistoriska exposé av förpackningens utveckling ger inte bara en bild av hur lanthandeln försvann och kvartersbutikerna förvandlas till snabbköp. Förpackningens historia är också en spegling av vår välståndsutveckling, våra värderingar och våra drömmar. Sillburkar, tvålkartonger och andra gamla förpackningar är intressanta tidsdokument, som kan berätta en hel del."
Dekorerat förlagsband. Nordiska museet 1977. Vikt 340 gram (porto 36 kr 2012). 89 sidor. Från bokens baksida: Förpackningen är en del av vår vardag. Så självklar att vi knappast tänker på att vi med dagens livsföring knappast kan klara oss utan den. Hur hamnade detta flöde av burkar, flaskor och kartonger på våra butikshyllor? Hur var det förr? Denna kulturhistoriska exposé av förpackningens utveckling ger inte bara en bild av hur lanthandeln försvann ... Sillburkar, tvålkartonger och andra gamla förpackningar är intressanta tidsdokument, som kan berätta en hel del. Rikt illustrerad med fotografier i färg och svartvitt samt teckningar. Mycket gott skick. (f)
Endast 49 kr i frakt! Peter Beier Choklad är en av få leverantörer som bara tillverkar en sak choklad och inget annat. För ambitionen är att leverera världens bästa choklad. Inget annat är möjligt när hjärtat brinner för choklad. Peter Beier Choklad är framställd med omtanke och kärlek av de absolut främsta råvarorna, bland annat från den egna plantagen på Dominikanska Republiken. Alla ingredienser är noga utvalda, så när du köper en fylld chokladpralin med cognac kan du vara säker på att du njuter den äkta varan. Samma omtanke finns i chokladens förpackningar, där varje ask har sin historia. Bor du långt ifrån någon av våra butiker kan du beställa via pbchoklad.se och få leverans till din egen eller någon annans dörr. Välkommen att besöka oss på Pbchoklad.se
Vi hade tänkt sälja ett äkta ask trägolv som endast är 7mm. Det gör att man kan lägga golvet utan att tex såga av dörrar mm. Golvet är dessutom mera slittåligt då det är lite hårdare än tjockare golv. Det heter Golvabia recidense och är helt nytt och ligger i förpackningarna. Kvitto finns. Golvet kostar i butiken 269 kr/kvm Vi säljer det för 150kr/kvm Totalt finns det 55kvm, men behöver man mer finns golvet på bygma.
Är du en av dessa som tycker det är pinsamt att gå till matbutiken när det är dags att panta dina burkar eller finner du att det inte finns tid att panta din burkar? Kontakta då oss så pantar vi åt er för viss del av panten. Vi hämtar pantningsbara burkar i hela Sverige Även burkar som inte kan pantas, utländska burkar oavsett skick, tillbucklade, platta eller trasiga. Dock hämtar vi inte plåtburkar. Så pass på vad har du att förlora. Vi är kontaktbar dygnet runt via meil eller telefon. mvh Recykle Team