Till salu inom: ”

asics gel throne w säljes

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 39, dam Jag säljer mina sprillans nya Asics Gel Kayano 16 Orginal med lappen kvar. Helt oanvända och endast provade hemma. Storlek 8 som motsvarar 39, 5 . Säljes på grund av att de är för små för mig. Innermåttet är 25 cm. De har en sned snörning för bästa passform och komfort och är en av de bästa skorna på marknaden. Priset i butik är 1995 kr. Jag säljer den för 1200. Vid snabb affär kan pris diskuteras. Kan avhämtas eller skickas men då betalar köparen frakten. 1 200:-
Nästan helt nya herr Asics Gel Kayano 17. Sprungit med dom ca 4mil så man ser inte att de är använda. Säljes pga av fel storlek. Har sprungit med Kayano i flera år och dom är verkligen löparskornas "Rolls Royce". Se länk för att läsa mer: http://www.loplabbet.se/store/asics-gel-kayano-17-herr-white-black-blue.html Jag köpte dessa i England för 900:-, därför också som dom är svarta och inte blåa som i Sverige. Priset i Sverige på dessa superlöparskor är 2000:- så passar dessa skor dig så gör du ett kanonköp.
Skor, stl. 40, dam Säljer mina Asics, strl 40, fotlängd 25,5 cm. Inköpta för 2 mån sen, men inte använda mer än en gång p g a att dom är en aning för stora. Som nya i skick, alltså. Jag har i vanliga fall strl 39. "Löparskor för ett neutralt löpsteg. Stötdämpade med gel i häl och framfot samt SpEVA i mellansulan. Trusstic-systemet gör skon mer vridstyv och stabilare samtidigt som vikten reduceras." Nypris 999:- Köpare står för ev frakt.
Asics Gel Throne W
Löparskor Asics Gel Throne W storlek 8,5/40. Rosa/svarta