Till salu inom: ”

ashdown säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min ashdown rigg pga, brist på plats, Den är i mycket gott skick och om man är ute efter ett mångsidigt bas sound så är den här stärkaren det du letar efter. Det är 575 watt på varje kanal och räcker då till att koppla in 2 lådor i stereo om man vill. Den har mycket bra EQ möjligheter och är robust i sin konstruktion. Det som ingår är: ashdown abm Evo 2 900 bas topp ashdown 410 h kablage mellan låda och topp.
Säljer nu min bas och förstärkare. Basen är en Squier, som är dotterbolag till det högt ansedda märket Fender. Den är i bra skick, förutom några små repor. Förstärkaren klingar fint, och är knappt använd. Den är av fabrikatet Ashdown Engineering och är i toppskick. Nypris Bas: 2200,- Nypris Förstärkare: 2500,- Vid frågor ta kontakt via mail eller telefon. Fler bilder kan skickas vid förfrågan. Vid snabb affär kan priset ändras.
Skor, stl. 43, herr Ett par Crockett & Jones "Ashdown" derby skor i ett närmast perfekt skick. Brunt grain skinn med dainite sula. Skorna är av storm welted konstruktion. Kartong och skopåsar medföljer vilket kan ses på bild. Storlek: UK 9,5 som motsvarar 43,5. Nypris ca 4000 kr. Jag kan skicka skorna om köparen står för frakten. 2 000:-
Hej ! Jag säljer min bas av märket Ltd, modell ESP B-154, tillsammans med förstärkaren Ashdown Five Fifteen 100W. Basen är skön att spela på och har grymma aktiva mikrofoner. Förstärkaren är tillräckligt bra för att ha på mindre spelningar och duger därmed mer än bra att ha hemma. Alltihopa är köpt nytt för några år sedan och kostade drygt 8000kr Jag säljer det tillsammans för 4500kr (brett axelband och lång telekabel ingår). Fråga efter fler bilder, kom och provspela eller ring/smsa om du har några frågor! Tack och adjö !
Hej! Säljer ett mycket bra och lättspelat nybörjarpaket. Det är en 3/4 bas som heter samick och en förstärkare vid namn Ashdown design / five fifteen 100 watt Jag köpte paketet för ca 6 år sen och har aldrig krånglat. Det är mycket välvårdat. Bilden är tyvärr lite suddig. Hade tänkt mig 2400 kr (billigre vid snabb affär) MVH Fredrik