Till salu inom: ”

arvani soundstation ta301 ipod iphone docka säljes

Tidigare annonser till salu

Prisad dockningsstation med 7 tums touch skärm. Radio, USB, Ipod/Iphone dockning med mera med mera. Påminner en del om Harman Kardon (H/K) i byggkvalite och utseende. Praktiskt handtag på baksidan så den är lätt att bära/flytta trots sin storlek. Nyskick, har spelats mindre än 2 timmar. Kommer komplett med originalkartongen, instruktionsbok, handkontroll, sladdar som kan behövas etc. Nypriset har pendlat mellan 3000 kr och 4000 kr. Jag begär 1500 kr. Kan skickas med Schenker (eller posten om ni vill, men det blir dyrare) eller hämtas i Skellefteå. Tveka inte att höra av er med frågor.
Jag har vunnit en Arvani Soundstation som jag inte behöver. Den är helt ny och bara fotograferad. Billigaste priset på prisjakt är 2990 kr. Jag säljer min för 2100 kr. Lite fakta: Internetradio - Över 10000 kanaler programmerade Inbyggt trådlöst nätverk USB-ingång iPod/iPhone-dockning (30-pin) FM-radio En pekskärm på hela 7" 2GB inbyggt minne AUX-ingång Alarmfunktion - Vakna till din favoritmusik! http://www.ljudochbild.se/test/arvani-soundstation Bild 2 är en arkivbild.
Hejsan! Säljer här min Arvani soundstation pga att den tyvärr inte kommer till användning hemma hos oss. Den är endast 2 månader gammal o använd endast ett fåtal ggr alltså nyskick. Lite information om enheten: Arvani SoundStation - Mästerdockan För första gången någonsin får du en produkt med så gott som all funktionalitet inbyggd. En elegant konstruktion som är unik, ett makalöst ljud, detaljrikedom i världsklass och en funktionalitet som ingen annan på marknaden ens kan önska sig att leverera. Vad kan du hitta i denna otroliga högtalare? Internetradio - Över 10000 kanaler programmerade Inbyggt trådlöst nätverk USB-ingång iPod/iPhone-dockning (30-pin) FM-radio En pekskärm på hela 7" 2GB inbyggt minne AUX-ingång Alarmfunktion - Vakna till din favoritmusik! Ligger om omkring 3000 kr i butik ja vill ha 1500 kr för den. Mvh Robban
ARVANI Arvani SoundStation Radio med iPod/ iPhone docking 7" Touch-LCD Wi-Fi/LAN USB Black (TA301) Mycket klart och fint ljud, fyller det stora rummet väl! Detta är ett "skylt ex" och har endast packats upp och packats ned igen. Kvitto och garanti på ett år från och med idag 10 Februari. Pris 2500:- Billigare vid snabb affär.
Arvani Soundstation TA301,dockning,iPod,Iphone docka