Till salu inom: ”

aruba högryggad soffa snygg retrostil säljes

Soffa Aruba
F
Vellinge
Snygg soffa

Malmö
Snygg soffa

Malmö

Tidigare annonser till salu

Denna mycket bekväma och stilrena soffa i retro stil sitter man mycket bekvämt i. Bra och hög sitthöjd och bra stöd för ryggen. Soffan finns och säljs fortfarande på Mio för ca 7900 kr. Soffan är två år gammal men i bra skick. Inga fläckar! Färgen är limegrön eller ljus olivgrön. Soffan säljes på grund av flytt och att den är för hög för att placeras under fönstret där vi vill ha en soffa. Fler bilder kan skickas vid förfrågan.
Ikeas STRANDMON 3-sits soffa i snygg retrostil! Inköpt i början av året, så soffan fortfarande i fantastiskt skick! Djup: 92 cm Sitsbredd: 150 cm Sitsdjup: 54 cm Höjd: 100 cm Sitshöjd: 45 cm Ikeas STRANDMON fotpall. Inköpt samtidigt som soffan och i lika fint skick! Går även att använda som en liten divan då den är samma höjd som soffan. Djup: 40 cm Höjd: 44 cm Bredd: 60 cm Soffan är väldigt skön och snygg, men vi är i behov av en större soffa så därför väljer vi att sälja den. Soffan och fotpallen säljs helst ihop. Finns i luthagen. Paketpris 2000 kr. Maila gärna, kollar mailen ofta.
Snygg soffa i retrostil från Svenska Hem (Burhéns). Knappt 2 år gammal och i mycket bra skick utan fläckar eller repor. Från rök-och djurfritt hem. Hög i ryggen och med snygga ekben. Sittkuddar med avtagbart/tvättbart tyg. Med duntopp i sitsen för extra komfort är den inte bara snygg att se på utan även fantastiskt skön att sitta i. Säljes pga flytt. Längd: 195 cm Sittdjup: ca 70 cm Höjd: 100 cm Färg: Antracitgrå Nypris: 8 995kr
MÖBELHUSET i Uppsala visar och tar upp beställningar på den retrosnygga soffan / fåtöljen Aruba. Soffan har hög rygg vilket ger en skön sittställning. Soffan finns i ett 100-tal tyger, och kan med fördel beställas med avvikande färg på knapparna. Kom in och titta i affären. 3-sitssoffan har måtten: B204 D84 H108cm och kostar från 5730:- Fåtöljen har måtten: B83 D84cm och kostar från 2990:- Fotpallen har måtten: B60 D50 H44cm och kostar från 1210:- Kom gärna in i butiken och provsitt. Se fler fina erbjudanden från oss här på blocket, eller gå in på vår hemsida www.mobelhuset.se Just nu har vi sänkt priserna i vår butiksutställning på bland annat flera soffgrupper, fåtöljer, matgrupper, soffbord, mediabänkar, mattor och byråer. Passa på att FYNDA! Vi levererar och möblerar inom vårt närområde i Uppland med egen kunnig och erfaren personal. På vår hemsida mobelhuset.se kan ni se vår prislista för HEMLEVERANS. Har ni möjlighet att själva hämta möbler från oss, lånar vi gärna ut både bil och täckt släpvagn UTAN KOSTNAD. Om företaget Den flexibla möbelaffären som ger dig personlig service! Välkommen till Möbelhuset i Uppsala. Du finner oss i Fyrislund, precis intill Boländerna. Vi har många olika soffor; djupa, grunda, låga, höga, svängda, klassiska och moderna - både i tyg och i skinn. För övrigt har vi även ett brett sortiment av bord, stolar, vardagsrumsmöbler, fåtöljer, förvaringsmöbler, sängar mm.
MÖBELHUSET i Uppsala visar och tar upp beställningar på den retrosnygga soffan / fåtöljen Aruba. Soffan har hög rygg vilket ger en skön sittställning. Soffan finns i ett 100-tal tyger, och kan med fördel beställas med avvikande färg på knapparna. Kom in och titta i affären. 3-sitssoffan har måtten: B204 D84 H108cm och kostar från 6540:- Fåtöljen har måtten: B83 D84cm och kostar från 3490:- Nackkudde går att köpa till både soffan och till fåtöljen och kostar från 290:-/st Fotpallen har måtten: B60 D50 H44cm och kostar från 1440:- Gillar du retro? Vi har många möbler i just din nya favoritstil med stildrag från 50- och 60-talet. Läs mer på vår hemsida: www.mobelhuset.se VÄLKOMMEN till vår utställning i två våningar och provsitt sofforna! SOMMARÖPPET 6 dagar i veckan, söndagsstängt under juni, juli och augusti. Vi levererar och möblerar inom vårt närområde Uppland med egen kunnig och erfaren personal. På vår hemsida mobelhuset.se kan ni se vår prislista för HEMLEVERANS. Har ni möjlighet att själva hämta möbler från oss, lånar vi gärna ut både bil och täckt släpvagn UTAN KOSTNAD.