Till salu inom: ”

artwood stolar säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mitt fina matsalsbord pga att de inte får plats i mitt nya hem. Det är av märket artwood mycket fint och exklusivt. Tyg klädsel till stolarna som är jätte smidiga att ta av vid kemtvätt. Har 6st extra klädslar till stolarna som medföljer. Lite små märken i bordet på någon kant men annars superfint. Bara bordet kostade ca 15.000kr nytt Jag tänkte mig 3.500kr för allt. Eller bud!
Härligt matbord med bordsskiva i solid alm med karaktär. Rustikt bord med vitt benstativ med fin patina. Mått: 220 x 100 x 76 cm Du hittar oss på www.mywhitecountryhouse.se Här är länk direkt till bordet http://www.mywhitecountryhouse.se/mobler-och-inredning-artwood/tramobler-wood/matbord-diningtables/matbord-elmwood-white-distressed-kryssben-artwood.html Leverantör Artwood Fraktfri leverans Om företaget My White Countryhouse är en inredningsbutik med inredningsdetaljer, möbler och kläder i den lantliga stilen med Shabby Chicinfluenser. Vi finns i Björklinge 2 mil norr om Uppsala
4 stolar från Bolia i jättefin grå klädsel från Artwood. Lite fläckar men fräscha. höjd: 97; bredd: 45; djup: 44 cm. 1500 kr för alla 4. Soffbord i massiv körsbär från Mio. Jättefint. Någon lite rispa men det tänker man inte på. 120x70 cm, höjd: 41 cm. 500 kr. Soffbord i massiv ek från Lilla Soffbutiken. 125x75 cm, höjd: 48 cm. Lite repor och fläckar på ovansidan men det kan man lätt sandpappra bort och sedan olja. 300 kr. Ring eller messa, jag kollar inte mailen så ofta.
ROTTINGGRUPP från ARTWOOD 2 fåtöljer, soffa och glasbord.
Teak bord som matbord.. perfekt för utomhusbruk. 200x93x76 cm. Limning släppt i bordskivan.. (se bild) därav priset. Men fullt brukligt.