Till salu inom: ”

arteluce jill a380 italiensk designlampa säljes

Tidigare annonser till salu

Skinngrupp i stilern Italiensk design av Lorenzo. Anilin lädret är genomfärgat . Huden andas och uppvisar fortfarande alla naturliga egenskaper, vilket i hög grad bidrar till dess komfort och exklusivitet. Stoppningen är av latex och försedd med spiralfjädrar av pocket typ, för att ge maixmal komfort. Inköpt på Trenddesign för 30 000 kr. Bordet är i en sten som kommer från Argentina, underredet går att vända och då blir de ett perfekt matbord eller ett extrabord. Soffgruppen 5 000 kr Soffbordet 1 000 kr Soffgrupp+soffbord 5 500kr Fler bilder kan mailas vid intresse. Möblerna finns i Löddeköpinge. Soffa, skinnsoffa, fåtölj, soffbord
Fynda!!!!Ett underbart vackert matbord i ett stycke där man kan sitta 8-10 personer köpt i Paris i en antikaffär. Bordet är ett italienskt renässansbord i mörkt högblankt ädelträ. Mått 110 cm brett X 210 com långt Måste tyvärr sälja det för att det inte får plats på bredden i mitt smala matrum i min nya lägenhet. Priset jag köpte det för är 25000 kr men eftersom det finns en liten spricka i det som absolut kan åtgärdas säljer jag det för 7500 kr. Först till kvarn
Hej! Vi har en underbar "Italiensk vinthund" tik. Tanken är att vi vill ha en hund till och tänkte därför para henne nästa löp och behålla en valp. En snäll och lugn hane är önskvärd, gärna en liten och långhårig ras (max 5 kilo). Det ska alltså bli en blandraskull så vi betalar inga fantasipriser för parningen. Maila gärna med foto om ni har en lämplig hane som vill ställa upp. Bra om ni bor i Malmö, så de kan bekanta sig med varandra.
193 cm, halogen 150-300W, metall och glas. Klassiker från 1970-80 talet, köpt från Möbelgalleriet Anna i Gbg. Lampan "Jill" by King, Miranda & Arnaldi, Arteluce, Italien. Finns även bland samlingar i Museum of Modern Art, New York. Egna bilder bifogas. Lampan är i Dalsland, men kan tas till Gbg, osv. Säljs till hgbj. Lämna bud!
Säljer min mormors mässinglampa i prima skick. Lampan är i mässing o teak. kuporna i glas (äggskalsnyans) helt utan sprickor eller kantstörningar. Mått. ca 50cm bred och 60cm hög. Prutat o klart 600kr Säljer även en italiensk designlampa "arteluce", vägg modell, inköpt på auktion för 1200kr men aldrig använd - ändrade planer. Mått: 45bred och 30cm hög. prutat o klart 600kr Finns att hämtas i Huddinge alt Skansktull. Endast seriösa köpare.