Till salu inom: ”

arrow trimrör titan derbi drd pro säljes

Tidigare annonser till salu

Tjenare, dags att sälja moppen pga körkort, den går grymt bra sitter drevning och trimrör på den. All el fungerar ny bakskärm och framskärm. Nu till det tråkiga sadeln är sönder på högersida (enbart högersida) går att klä om för några hundra då bara lädret kostar om du ska klä om den själv. Bakdäcket går att köra på 1-2 säsonger till men framdäcket bör bytas men går att köra med utan problem. Mejlkompisar och oseriösa undanbes! Ring om du är intresserad, eller för mer info! 8 700:- Sökord: Derbi, DRD, Senda,
Derbi DRD SM 125 4 t - välvårdad och i väldigt fint skick, som ny! Köpt hos Johans mc, september 2011. Har endast gått 250 mil, hundramila service gjord 2011 (av Johans mc). Extrautrustning (som medföljer): Dubbfria vinterdäck (Mud/Snow) i nyskick, körda ca 50 mil. 12-voltsuttag, monterat vid styret för laddning av mobil. Trimset medföljer: - GPR trimrör, endast gått ett fåtal mil, köpt direkt från tillverkaren 2012. - Sportluftfilter köpt på Johans mc, 2012. - Jetkit med trimmunstycken och brickor, köpt från 6SigmaRacing. Motorcykel och tillbehör säljes ihop. Ring mig gärna om du vill veta mer! supermotard, cross, enduro, lätt-mc, lv-reggad, vägreggad.
Nu är det dags att sälja mopeden pga att jag är för gammal. Det är en Derbi drd black edition, aldrig vinterkörd. Startar men finns defekter men inte svårt att fixa och inte så dyrt, det som behövs bytas är: Nummerskylt, kopplingshandtag, drev, kedja, gänga om ena skruven i cylindern. blinkers och baklyse får man till. Finns även trimrör och lite annat som man får till. Billigare vid snabb affär.
Är det redan dags att sälja den? Gick tiden verkligen så fort? Med denna cross så kommer du att få Gilera, Derbi Senda och alla andra modeller att se fåniga ut. Derbi DRD 2011. Den har åkt 170 mil Allting har alltid funkat och inget har någonsin krånglat, och kommer inte heller att göra om du sköter den :) Pedantiskt skött och stått i varmgarage hela vintrarna. Alla services gjorda. På köpet får du MC hjälm samt trimrör. Nypris: 38.000 från GuzziCenter i Stockholm. Säljes för 23.000:- vid snabb affär. Kontakta mig genom mail eller: 076 268 77 47 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Helt nytt rör i kartong. nypris 3895kr Jag vill ha 1900kr