Till salu inom: ”

arrendera stall säljes

Tidigare annonser till salu

Gården består av boningshus på drygt 250 m² varav en del kan användas som en egen lägenhet med separat ingång. Billig uppvärmning med jordvärme samt en större kamin för att sänka värmekostnaderna ytterligare om man så vill. Stall med 10 hästboxar samt hönshus, garage och loge. Gården ligger strax utanför Klippan. Kallhyra från 8000:-. 20 ha åker och 10 ha skog intill gården kan också arrenderas för odling o jakt om så önskas. Ni som tänker hyra skall behärska svenska språket och inte ha några betalningsanmärkningar 3 månaders hyra i förskott.
Hej! Vi är två tjejer från Stockholm som vill flytta ner till Ängelholm (eller i närheten) i vinter. Söker efter ett boende som, rum/hus/lägenhet, med ett tillhörande stall. Gärna ett som vi kan driva själva men annars att vi får hyra flera boxar/arrendera en del av stallet. Kan även vara aktuellt om det finns ett stall i närheten av boendet. Boendet och stallet kan även ligga utanför Ängelholm men i närheten. Alla förslag är intressanta! Hör jättegärna av dig via telefon, sms eller mail!
Jag är en kvinna på 53 år som söker en liten gård /hus med stall alt lada med tillhörande mark, eller mark att arrendera där jag kan ha min häst. Jag har en son på 18 är noggrann och hjälpsam. Huset får gärna ligga i Örebro-län eller med ca 10-20 mils avstånd till Stockholm där jag har min dotter. Enklare arbeten utföres och tas om hand. Ser fram emot att ni hör av er! Med vänliga hälsningar Marina. Det är bara att ringa! tel: 0176-165 17, el 072-942 54 85
Jag är en kvinna på 53 år som söker en liten gård /hus med stall alt lada med tillhörande mark, eller mark att arrendera där jag kan ha min häst, lite får och några höns Jag har en son på 19. Jag är noggrann och hjälpsam. Huset ska ligga i Skaraborgs-län. Enklare arbeten utföres och tas om hand. Ser fram emot att ni hör av er! Med vänliga hälsningar Marina. Det är bara att ringa/smsa/maila! tel: 0176-165 17, el 072-942 54 85
Huset håller god standard, drift med Ved och ack-tank. Stor altan med 2 st mindre garage, gästhus finns på tomten. Kallhyra. Stall med möjlighet till 6 st hästar och ca 6 ha beten. Detta hyrs/arrenderas ut i en enhet. Arrende. Välkomna att maila Ert intresse, öppen visning kommer att ske den 29/3 mellan 11-13. Ni som visar intresse kommer att mailas en karta samt att det finns skyltar till objektet. Stabil ekonomi krävs.