Till salu inom: ”

arrendera restaurang skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Det är dags att sälja min pizzeria som ligger i högaborg, eftersom har en annan företag kan ej ta hand om två stycken samtidigt. Pizzerian är i en god skick invänligt. Pizzerian ligger i ett bra område där det ligger skola och mitt emot bensinstation och busshållplats och en barklubb. Hyran: 6550 kr, inkl moms Om ni vill komma och titta på den ska ni ringa innan så att jag kan vara där på plats. ARRENDERAS UT FÖR 12000 KR I MÅNADEN
Har du funderingar på skaffa ett eget cafe men kanske inte har kapital? Jag öppnade upp ett nytt cafe i malmö för ett år sedan. Cafeet går bra redan efter så kort tid. Har nu fått ett bra erbjudande som jag inte kan motstå då jag måste åka utomlands. Jag vill nu hitta en ansvarsfull person som kan förtsätta bygga upp cafeet till dess fullständiga kapacitet. Vill till en början bara hyra ut cafeet men även sälja till rätt pris. För mer info och ev visning maila mig!
Mysigt hemtrevligt Café i Limhamn, mkt folk från närliggande skolor, kontor och industrier kommer gärna och äter både frukost och enklare lunch. Då det är lätt att parkera stannar många även till för att köpa med sig något gott till jobb eller hem. Stor potential då det finns stora ytor även där bak, total yta ca 110 kvm. Obs! Låg hyra 5833:-/mån Pris:199 000kr vid snabb affär! Kan eventuellt även arrenderas! Ring (efter 17 och helger) ,eller maila för mer info.
Slottsgrillen i malmö uthyres/arrenderas. Pga att ägarna har bott i Egypten senaste tiden så har man inte lyckats få kontroll på verksamheten.. Lokalen är fullt utrustad med inne och ute platser. Man kan erbjuda allt från kebab, hamburgare, pizza, falafel etc... Bra kundkrets i ett rätt centralt läge i malmö utanför casino cosmopol. På sommrarna har ni kungsparken som är fylld med gäster från hela skåne som ligger bakon restaurangen. Kan hyra ut för 15000/månad..kan även tänka sälja. Ring för visning 0720317509
Restaurang med asiatisk mat arrenderas alt. säljes. Centralt belägen Thai Restaurang som är nyrenoverad och har bra hyra. Ventilationen är godkänd och finns fettavskiljare. Tillträde efter överenskommelse. För mer info var vänligen kontakta oss via telefon vardagar 14:00-16:45.