Till salu inom: ”

arrendera jaktmark västra götaland säljes

Jaktmark
F
Jaktmark
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en jägare på 47 år.Som önskar arrendera,en bit mark, För att kunna purcha,kron ,dov,rå samt gris, samt även älg om det finns möjlighet.Har stor kundskap om vilthaterin i stor och liten skala,mycket goda stycknings kunskaper finns.Vill inte betala fantasi priser för arrenden.ser inte kvanitet utan kvalitet. på tallriken. Eller om det finns ett jaktlag som vill byta styckning mot pursning. Inom rimliga gränser,samt avstånd max 10 mil runt alingsås (mycket van jägare)
Vi är 3 jägare som letar jaktmark att arrendera för att bedriva jakt och viltvård i. Vi har stora ambitioner att ha hög närvaro på marken och bedriva en gedigen viltvård. Vi erbjuder en hittelön till den som kan tipsa oss om en mark i Västra Götaland alt. Småland som är minst 60 Ha och har vildsvin och annat klövvilt på marken. O.B.S Hittelönen delas ut när färdigt arrendeavtal är skrivet. Högre hittelön kan tänkas betalas om marken även har jaktstuga Jaktarrende jaktmark
Vi är två söner tillsammans med vår mamma som har fått ett stort intresse för jakt. Vi hoppas därför på att hitta ett arrende, som vi kan utöva vårt intresse på. Vi sätter stort värde på att använda marken ansvarsfullt och jaga på ett sätt som naturen tillåter. Vi har ingenting emot en timma eller två i bilen för att ta oss till jaktmarken! Hör gärna av er om ni skulle ha några frågor.
Jag söker en mindre mark i närheten av Falköping att arrendera. Allt är av intesse, även öppen mark/odlingslandskap. Vilt av intresse är rådjur, räv & fågel. Jakt av intresse är vakjakt och smygjakt/pyrschjakt. Egen eftersökshund finns. Är inte intresserad av turistpriser utan hoppas istället på ett mångårigt samarbete med markinnehavaren och en sund viltvård.
Hej jag skulle vilja hyra jaktmark, i Göteborg med omnejd.