Till salu inom: ”

arrendera herrgård säljes

Tidigare annonser till salu

Walla Gårds huvudbyggnad från 1700-talet. Gården ligger cirka 40 minuter från Stockholm med motorväg 73 Avtagsväg Muskö. Huset är i toppskick e&er totalrenovering. Boytan är på mer än 300 kvm med 5-6 sovrum, matsal, 2 sällskapsrum, 3 badrum samt gästtoalett och ( 2 trappuppgångar. 4 fungerande öppna spisar, fullt utrustat kök och tvättstuga). Uppvärmning med bergvärme. Finns även garage, växthus och förråd. Nyanlagd trädgård på mer än 3000 kvm. Möjlighet till att arrendera jakt och beteshagar och bygga ett stall. 5 minuter med bil till Ösmo pendeltågstation, 15 till Nynäshamn. Bussar till Ösmo och Västerhaninge. Krav: Uppge om husdjur. Vi vill ha referenser och info från u.c., osv.
Öppen visning i två dagar Måndag 24/10 och Tisdag 25/10 mellan Kl. 12.00-17.00 Denna Lyxvilla/Herrgård är belägen i Helsingborgs kommun Det är en mycket vackert och tyst belägen fastighet som har renoverats smakfullt de tre sista åren Huvudbyggnad 420 kvm Extra bostad / rättare bostad 120 kvm är uthyrd idag men blir tillgänglig för ny ägare om så önskas Tomt ca 20.000 kvm Ytterligare finns stora vackra stall och lagerbyggnader som är lämpliga för olika branscher utställningar, galleri, lager, förvaring och utställning av veteranbilar det går även att inrätta stall för hästar i byggnaderna. Fastigheten har otroligt många lösningar för olika branscher alternativt att den som önskar sänka sina boendekostnader och bo billigt kan hyra ut extra bostaden och samtliga ekonomibyggnader å ca 800 kvm. Fastighet har ny jordvärme vilket gör att värmekostnaderna är mycket låga. Nytt minireningsverk installerat 2007 Det kan även finnas möjlighet att arrendera ytterliggare mark till hagar. Möjlighet finns även att köpa fastigheten i bolagsform. Fastigheten säljes helst före årsskiftet på grund av utlandsflytt. OBS önskar inte diskutera priset på telefon men ni är välkommen att diskutera priset när ni tittat på fastigheten och dess omgivningar. Vi är villiga att gå ner i pris om fastigheten kan säljas före årsskiftet och tar gärna emot ett prisförslag / bud på plats, vi kan även tänka oss att medverka i olika finansierings lösningar efter sedvanlig kreditprövning. För vägbeskrivning och information svara till e-post
en riktigt smultron ställe i karlslund skogen säljes.helrenoverad 2012.nytt tak,nytt kök med kakel och klinkers,nya kök skåp och disk bänk,gasol spis,indraget kommunalt vatten,stor uteplats under tak,nybyggd utedass och förråd.arrenderad skogstomt,3500/år,nära motion/skidspår,omgiven av blåbär/lingon/svampskog.300m till motion centrets cafe,gångavstånd till karlslund herrgård med hästar,svart ån,canot uthyrning,fiske och bad,5 km till centrum
Sekelskifteshus i Krusenberg vid Mälaren I mycket vackra omgivningar söder om Uppsala finns vårt vackra sekelskifteshus. Byggt 1908, men helrenoverat av oss under de senaste 10 åren. Huset är på 200kvm i två plan, 4 sovrum, matsal, vardagsrum och bibliotek. Takhöjden är 3,10 med stora ursprungliga fönster som gör huset mycket ljust. Balkong och tre verandor i olika väderstreck, samtliga med sjöutsikt. Den gamla charmen är omsorgsfullt bevarad, bland annat i form av sju kakelugnar. Dessutom finns ett charmigt separat kontor/gästhus om ca: 25kvm. Uppvuxen trädgårdstomt (2.500kvm) med flera perennrabatter, kryddland, stora odlingslådor och ett modernt växthus (byggt 2010) gör huset idealiskt för den som gillar att pyssla i trädgården. Tillgång till egen brygga för bad och båtplats finns. Dessutom finns tillgång till arrenderad hästhage (gränsande till den egna tomten) om du råkar vara ridintresserad. Ett större stall med möjlighet att hyra stallplats finns på 2km avstånd. Läget och kommunikationerna är goda. 15min till Uppsala, 25min till Arlanda, 45min till Stockholm, alternativt 10min till Knivsta och 30 min med pendeltåg till Stockhoms Central. Fiberbredband finns från juni 2013. Dessutom finns vackra Krusenberg Herrgård med restaurang och café på promenadavstånd. Kallhyra 12.000:-/månad. Uthyres omöblerat från och med mars 2014. Nyinstallerad bergvärme gör driftskostnaderna låga för ett så pass stort hus. Vår avsikt är att hyra ut vårt hus under lång tid, vi kommer själva att driva en lantgård på annan ort i cirka 10år. Vi vill dock sedan ha möjlighet att återvända till vårt underbara hus. Vi ser därför gärna en långsiktig hyresgäst som ser detta som sitt permanenta boende under stor del av denna tid. Vi kommer att vara noga i valet av vår hyresgäst, vi hoppas hitta någon som ser detta som ett unikt tillfälle att få bo i underbara omgivningar. Kontakta oss via mejl, så kan du få mer information och bilder.
Vill du driva restaurang och café i herrgårdsmiljö? Hammarskogs herrgård kan nu arrenderas eller ev överlåtas. Ring 0767014079 för mer information!