Till salu inom: ”

arrendera gård säljes

Tidigare annonser till salu

Stor och trevlig strandtomt till salu. Tomtareal 12,515 kvm på holme i Torneälv med bilväg. Beläget cirka 6 km norr om Haparanda Stad. El-anslutning finns. Andel i vattenledning, ej anslutet. Perfekt att bygga fritidshus eller permanent bostad på. Kan även fungera som småskaligt jordbruk, till exempel som svinfarm, får eller hästar. Kom med ett vettigt bud! Kan även tänka mig att arrendera ut fastigheten.
Vi är ett par som kommer från Gnesta från början men efter 19 år i dalarna vill vi flytta hem.Egenföretagare inom byggbranchen. Vi önskar hyra/arrendera en gård med ekonomibyggnader som kan göras om till stall vikt lägges på markareal. Ev senare köp är också av intresse då vi har två mindre gårdar i dalarna som ska säljas.Vi har ett antal Nordsvenska brukshästar. Ordnigssamma och arbetssamma. Hör gärna av er via meil. M.V.H. Stefan och Kathe......
Vacker naturtomt med fint läge nära natursköna Simlångsdalen. Tomten är på ca 3000m2, med liten åker o en liten kulle med björkar, perfekt läge för barnfamilj som vill ha några får o höns mm. passar även helt utmärkt som plats för fritidshus. ca 3 km till Simlången för bad o fiske, även fina svampmarker i omgivningen mm. Skulle ni vilja ha större plats för häst o dyl så går det bra att arrendera åker o stallplats i ladugård på vår gård. Vid intresse hör av er så berättar jag mer.
Charmigt hus samt ladugård/eknonomibyggnad utanför Gnesta "Trädgårdsmästarbostaden" på gård med idylliskt läge vid sjön Klämmingen 8km norr om Gnesta. Lantlig charm i detta nyrenoverade hus med fin sjöutsikt, 4 rum, kök med gammalt vedspis, bad, hall och stor altan i direkt anslutning till vardagsrummet. Uppvärmning ved/el. Utmärkt för familj med intresse för djur och natur. Det finns även möjlighet att hyra stor ladugård för häst-/djurhållning eller annan egen verksamhet. Möjlighet att arrendera 35ha betesmark.
From. Mars månad kommer jag att arrendera en gård och då finns det några lösdrifts platser för valacker och hingstar, tar även emot unghästar för full skötsel i hyran ingår tillsyn vardagar samt gemensam tillsyn på helger, strö , grovfoder, ridbana samt rundcorall Jag är utbildad Hovslagare och man kan få hovvården inkluderat i en hyra på 1500/mån (gäller ej hovsjukdommar och special beslag) Ger även lektioner inom AR och Straigthness training vid intresse. Kontakta mig vid intresse Vänligen/ Jenny