Till salu inom: ”

arona motor 7.5hk säljes

Tidigare annonser till salu

Motorn är väl en 75 hästars, kan vara en 90 hästars, köptes på arons bilskrot för en del år sedan, ska bort. lägg ett bud. Har legat i garaget och gonat till sig, kom med ett bud. Nya bromsok till dito bil, 4 fyra styck. Aldrig använda, två i originalkartong, alla pluggade. Ska passa andra bilar, bla. alfasud. Bästa kvalité ATE! Alla bud mer än 100 kr respekteras. Bromsoken kräver lite rikare folk. Maila eller ring för frågor.
Hej! Fin plasteka med motor och tank, bara att lägga i sjön och åka. Båten är i mycket gott skick, b.la målades hela båten invändigt förra våren med ordentligt färg samt halkskyddsfärg på utsatta områden. Ny relingslist är det också. Båten var inte ens i sjön förra året då tiden inte räckte till. Inser att inte kommer bli någon tid över i år heller därför är det bättre att någon som vill ha en ordentlig båt till ett bra pris får möjligheten att köpa den. Motorn är en 7.5hk Suzuki som fungerar och har fungerat ypperligt. Alltid lättstartad och inga bekymmer. Tanken som följer med är på 15 liter och räcker många turer då motorn inte drar speciellt mycket bränsle. Längd ca 4m, bredd ca 1,5m Finns EJ någon kärra till båten, varken för transport eller försäljning.
Finnark 405 i bra skick. Nymålad invändigt förra året. Inkl åror och ankare. Medföljer även Volvo Penta 7,5 hk fyrtakt motor. Äldre modell som funkar ok men som för tillfället går lite ostadigt. Men den följer med på köpet.. 28 sep, OBS!! Två personer har mailat mig bud men angivit fel mailadress till sig själva, vilket gör att jag inte kan svara på dessa mail.. Vänligen skicka igen!! Tack!!
Säljer nu min båt, då tiden inte finns längre. Den är en sjöbris, lite osäker på måtten men man kan sitta 4 personer i utan problem. Målade om inuti båten innan vinterförvaringen, som är i ett garage. Motorn är en Volvo Penta 7,5 hk 4 takt, servad förra våren och har varit inomhus i värme hela vintern. Medföljer även ny bensintank, åror, kedja, ankare, rep, öskar och hänglås, allt är bara använt 1 säsong. En perfekt båt att fiska med, bara att hämta och sen lägga i vattnet. Pris 9500 kr men billigare vid snabb affär
Mercury 7,5 hk och 50hk 50hk 4 cylindrig mycket stark manuellt tilt Elstart, går mycket bra går att testa i tunna kan även provköras bra propeller lång rigg komplett med tank och reglage nybytt olja i växelhuset pris 9500:- sitter idag på en Norrbåt med akterruff komplett 59500 7,5 hk lång rigg med trycktank går mycket bra och lättstartad fin propeller, nybytt olja i växelhuset går att testa i tunna pris 4800:-