Till salu inom: ”

aromalampa elektrisk säljes

Tidigare annonser till salu

Längst upp till vä: Taklampa i glas. 70 kr Längst upp till hö: Vägglampa enl bild. Helt nya, aldrig uppackade. 80 kr st eller alla fyra för 250 kr. Mitten till vä: Elektrisk aromalampa. Häll doftoljan i den lilla skålen och tänd sedan lampan och en underbar doft sprider sig i rummet. 80 kr. Mitten till hö: Rörlig tavla med belysning, vattenfall. 200 kr. Längst ned till vä: Nätt vägglampa med 2 st halogenlampor. Jättebra ljus och lamporna kan riktas åt alla håll. 100 kr. Längst ned till hö: Tavellampa, belyser tavlan jättefint och är en snygg prydnad. 50 kr.
Aromalampa i metall med ring för att hänga på väggen. Anpassad för standardvärmeljus. Löstagbar skål. Höjd: 23 cm. Bredd: 10 cm. Vikt: 500 gram. En aromalampa kallas också doftlampa och är en mångsidig produkt som du kan använda till prydnad, belysning, luftrening, stressavslappning och naturligtvis väldoft. Vi har ett välsorterat sortiment av tillhörande doftvax, doftoljor och eteriska oljor. Beställ nu, vi skickar alla beställningar inom 24 timmar. -> Webshop: www.D7.se -> Telefonbeställning: 019-58 35 35 -> Maila din beställning direkt via blocketannonsen. Klicka på länken nedan för att komma direkt till webshopen och se fler bilder och få mer information. D7.se är Sveriges Största Attitydshop
Fyndfirman är en snabbt växande webbutik med ett brett sortiment. Vi säljer snygga produkter av bra kvalitet med fokus på att erbjuda våra kunder oslagbara priser. Betalningsmöjligheter: Kortbetalning, PayPal eller banköverföring. Kundtjänst: service@fyndfirman.se - Måndag till fredag: Kl. 08:00 till 16:30 Ett elektriskt bil horn, monteras enkelt med en monteringsbygel och en enkel elektriskt anslutning. Det fungerar på alla 12V/24V fordon som bil, lastbil eller båt etc. Den starka metallkonstruktion med hög kvalitet kommer att försäkra många års pålitlig service. • Spänning: 12V/24V • Ampere: 8A • Frekvens: 175Hz • Volymnivå: 115dB • Diameter: 138 mm • Material: Röd PE. • • SKU: 210059
Elektrisk aromalampa för arbetsrummet, bilen mm. Ansluts via USB. Nu är den äntligen här i Sverige, nyheten som har vunnit popularitet bland annat i Hongkong och Singapore - NanoHeatern. En kombination av modern teknik som möter traditionell aromabehandling. Plugga in nanoheatern i usb porten, lägg på ett diffuserpapper och droppa ett par droppar eterisk olja för snabb doftspridning. En flaska av eterisk olja apelsin medföljer varje paket, perfekt för arbetsrummet! Köp nu genom att klicka på länken. D7.se - Tusentals Roliga Prylar Online Om företaget D7.se Mängder med roliga prylar, tröjor, presenter och klistermärken - det är D7.se Det är vi som har presenterna till dom som redan "har allt". Att beställa är enkelt - www.D7.se Hejbaby.se Roliga och personliga barnkläder hittar du på Hejbaby.se På Hejbaby är det alltid fri frakt!
Oljan hälls i en liten behållare i toppen på lampan. GAMMA Himalaya saltkristaller Lampor och ljusstakar är tillverkade av naturliga saltkristaller som bildas av natur hundratals miljoner år sedan och minerade över 500 meter under jord. Den naturliga färgen på dessa saltkristaller blandning från off-white och aprikos till varma rosa och orange. Varje lampa och ljusstake är handgjorda, så varje produkt är unik, och därför finns inte två som är likadana. Många av oss bor och arbetar i en omgivning som domineras av teknik, datorer, tv, kopiatorer, skrivare, mikrovågsugnar, luftkonditionering och värmare, för att bara nämna några. Dessa så kallade "bekvämligheter" släpper i stora mängder av positiva joner i luften vi andas, vilket kan resultera i psykisk och fysisk utmattning och samlad effekt wellness. Den mest farliga nivåer av positiva joner förekommer i förorenade städer. Avgaser från bilar, lastbilar och bussar, fabrik rök, cigarettrök, damm och sot, och elektromagnetisk förorening kombinerar allt för att skapa en potent blandning av positiva joner och ozon som gradvis förstör våra lungor och ruiner vår hälsa. Kanske har du märkt att din känsla av välbefinnande intensifieras i ren bergsluft, eller på stranden, eller efter ett åskväder. Detta beror på högre koncentration av negativa joner i denna miljö. Det är ingen tillfällighet att helande spa är som regel belägna i områden med skummande salt vatten eller brusande bergskällor som genererar riklig negativa joner som orsakar luftpartiklar att uppnå elektrisk eller joniska balansen. Saltkristall lampor är mycket lämplig för dagligt bruk i hela huset. I sovrum, i vardagsrum, i matsalar, i korridoren, i meditation rum, nära TV-apparater, datorer och runt rökare. Använd dessa vackra lampor på kontor för att minska trötthet, kommer lampan att minimera effekten av alla som strålning och förskönar omgivningen din arbetsplats, förbättrar din koncentration och fräschar du genom att neutralisera effekterna av en artificiell miljö. Använd lampan i väntrum för att skapa en avkopplande atmosfär, under massage, och överallt där du vill återställa eller bibehålla den naturliga luftkvaliteten. Fördelen med jonisatorer är välkänd. Medan de flesta jonisatorer på marknaden är konstgjorda maskiner, är saltkristaller lampan ett vackert alternativ för moder natur, utan buller och ingen skadlig OZON! Material: Saltkristall, 1,5-2 kg. 15 cm hög och 10 cm i diameter. 230 volt. Köp nu genom att klicka på länken. D7.se - Tusentals Roliga Prylar Online Om företaget D7.se Mängder med roliga prylar, tröjor, presenter och klistermärken - det är D7.se Det är vi som har presenterna till dom som redan "har allt". Att beställa är enkelt - www.D7.se Hejbaby.se Roliga och personliga barnkläder hittar du på Hejbaby.se På Hejbaby är det alltid fri frakt!