Till salu inom: ”

arne norell sirocco kopia säljes

Tidigare annonser till salu

Arne Norell. Sirocco. Två stycken Sirocco, gröna. Stommen i mkt gott skick. Lädret i gott skick. Tråd har släppt i söm men det är lätt åtgärdat, inget trasigt. Dekalerna intakta på vänster bakben. 10000 kr för paret / alt högstbjudande. Bud mottages till den 20/5. Köp direkt för 10000 alt den 21/5 för då högsta bud. PH5 Vit lampa äldre. Fungerar som den ska. Ni vet vad ni köper. 1700 kr. Mvh Thomas
2 st Sirocco i ask och brunt skinn som köptes nya av mig i början av 70-talet. De är inte mycket slitna men dynorna har små revor i tyget där fästremmarna sitter fast men för övrigt är stolarna i gott skick. Jag säljer dem enbart som ett par och priset är 8000:- Ring mig gärna för vidare beskrivning och det bra att komma och titta på dem här i Torekov efter överenskommelse.
Säljer två av Arne Norells fantastiska safaristolar Sirocco. Stomme i ask och läderdynor. Kombinationen fint läder och småbarn gör oss nervösa och trots att vi älskar stolarna har vi inte vågat ha dem framme. Fin äldre modell med patina och några repor i lädret. Köpta tidigare i år. Modellen börjar dra iväg i pris. Se här: https://www.bukowskismarket.com/sv/691132-karmstolar-ett-par-arne-norell-sirocco-1900-talets-andra-halft-cites-intyg-medfoljer Vi släpper våra för 15 500 kronor och då slipper du auktionshusens provision i det här fallet mer än 3 000 kronor. Svarar endast på mail!