Till salu inom: ”

arne norell fåtölj inka säljes

Tidigare annonser till salu

Två underbart sköna fåtöljer och en pall, modell Inka, formgiven av Arne Norell, enligt uppgift 1969 i mycket bra skick säljes. Fåtöljerna och pallen är i mycket bra skick och otroligt bekväma att sitta i. Stommen är i mahogny liknande träslag (rosenträ?) med sitt- och ryggbotten i tyg och läder. Dynorna är troligen i mönstrat alcantara tyg (trodde först att det var mocka). Måtten på fåtöljerna med dynorna i är ca 90 cm höga, 90 cm breda och 90 cm djupa. De är enkla att ta isär och sätta ihop. Inga verktyg behövs, utan de hålls samman med läderremmarna. Säljes pga platsbrist, så om ni har plats och söker svenska klassiska designfåtöljer som är både snygga och sköna, så har ni chansen här.
Arne Norell inka, svensk design 3 sits soffa 2 fotöljer Fint skick 6800 för allt Claes Täby
2 stycken fåtöljer av Arne Norell. Modellen heter inka. Lösa i stommen och med varsin reva. Paketpris 3000 för båda! Då kör jag hem dem till er utan extra kostnad. (Storstockholm)
Säljer en soffa och en fåtölj i mycket fint skick från Arne Norell. Fåtöljen är av modellen Inka. Pris 2000 kr. Soffan är av modellen Ilona. Pris 3000 kr. Pris för båda 4500 kr. Passar bra med samtida designers som Eames, Wegner, Jacobsen, Bruno Mathsson
Arne Norell Inka fåtöljer i fint skick