Till salu inom: ”

arne jacobsen svanen soffa säljes

Tidigare annonser till salu

Cool variant på Arne Jacobsens designklassiker från brittiska Modern World. Fåtöljen är formgiven utifrån originalet men en handnitad aluminiumyta i kombination med en läderdyna med vintagekänsla ger den en unik retrolook, som påminner lite om cockpiten i ett gammalt flygplan. Fåtöljen har en stabil konstruktion och sitsen snurrar 360 grader. Fåtöljen är i nyskick. Djup: 65 cm Bredd: 68 cm Höjd:75 cm Höjd (sits): 41 cm Retro, vintage, design, modern, antik
Svanensoffa (3321) i svart läder. Designad 1958 av Arne Jacobsen och tillverkad av Fritz Hansen. Denna soffa är tillverkad 2008 och är i perfekt skick (i det närmaste oanvänd) Nypris för soffan på Nordiska Galleriet är 100.000 kr.
Dessa två fåtöljer med klassisk design är inspirerade av den välkände designern Arne Jacobsens Svanen från 1958. Fåtöljerna är i vitt skinn, helt nya och av mycket bra kvalité. Pris 4500 kr/st men kan diskuteras vid köp av mer än en fåtölj.
Arne Jacobsen Svanen i rött Tonus tyg. Fyrstjärnigt underrede i gjuten aluminium. Sittskal av gjuten glasfiberarmerad plast med skumplast-stoppning. Tillverkad av Fritz Hansen. Designad 1957 - 1958 som en del av den övergripande utformningen av Hotel Royal i Köpenhamn. Denna utgåva: Litt. Charlotte och Peter Feel 1000 Stolar, Issue 2005. Endast kontant betalning.
Säljer två stycken mycket fina reproduktioner av Svanen. Snurrfåtölj med klädsel i svart. Hämtas i centrala Uppsala. Priset är för båda stolarna.