Till salu inom: ”

armstöd lamino fåtölj säljes

Tidigare annonser till salu

Laminofåtölj i oljad ek med teak på armstöden. Trästommen i mycket fint skick med alla orginalbeslag. Gammal modell som ej tillverkas längre. Saknar fårskinn då detta skulle bytas. Jag har inte haft tid till detta och säljer den därför. 5000:-
Lamino original från ca 1950-tal. Vackert patinerad ek med original armstöd i teak (som originalet såg ut). Klädd i naturvitt fårskinn, något slitet, men fungerar även bra. Kan bytas på sikt. Märkt med "Yngve Ekström, Swedese"
Fin Lamino fåtölj inköpt för ca 10 år sedan men inte använd så mycket. Armstöden är lite nötta men annars i ett fint skick. Den har grått, fint får skinn och fåtöljen är i bok. Nypris: 9.450 kr
Lamino fåtölj med fotpall, i bok med brunt fårskinn. Något sliten på armstöd och i framkanten på sitsen. Finns för avhämtning i Nacka.
Säljer en Lamino från Swedese. Skicket på fårskinnet är fint, mörkgrått/brunt. Träslaget är troligen valnöt (jag är lite osäker på detta). Ett av armstöden har en lagning undertill, men detta syns inte uppifrån.