Till salu inom: ”

armsan halvautomat säljes

Tidigare annonser till salu

Apollo ATV halvautomat med Back Mätarställning: 0 mil Färg: vit-svart Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, En välbyggd fyrhjuling från Apollo med utomordentlig kvalitet och finish. Som exempel har den bra med skydd för fötterna samt fotbroms. Kraftiga bromstrummor fram med 4 bultars fälgnav runt om. 7 tums grovmönstrade däck på ett brett och högt chassi gör att den kommer fram nästan överallt. Apollo Hyeng 110cc är en Snygg och funktionell ATV som är användarvänlig och kan brukas av hela familjen då den är halvatomat samt att den klarar även tyngre förare. Halvautomat innebär att det inte finns någon manuell koppling utan det är bara att trycka i växlarna för den som vill. Om man har i en växel fungerar den som en helautomat, bara att gasa så rör sig fyrhjulingen, släpper man gasen stannar den. Back finns givetvis också. 12 Volts elsystem med lampor och elstart.
Säljer min bubbla p.g.a felköp. Någon annan som har mer tid och intresse för detta projekt bör ha den. Besiktad 2011-05-10 med följande anmärkningar som behöver åtgärdas: * Skyltlykta ur funktion * Avgassystem, läckage * Färdbroms hjulbroms, bak höger, anliggning Nya däck rekommenderas också att man skaffar till denna då de är lite gamla (stått still i flera år). När jag köpte bilen körde jag bilen från Åtvidaberg till Norrköping och det gick mycket bra. Fint projekt för den som är intresserad och är villig att lägga mer tid än mig. Halvautomat innebär att man lägger in växlar men utan koppling. Lite tid och kärlek på denna och du får en fin bruksbil.
ATV Barnfyrhjuling - 125cc Halvautomat Mätarställning: 0 mil Färg: helsvart eller röd Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Häftig fyrhjuling för både små och stora förare. Rejäl konstruktion med ställbara stötdämpare som har fin returdämpning samt ett högt och brett chassi gör att fyrhjulingen klarar av tuff terräng men även förblir stabil i högre hastigheter. Galler och pakethållare ingår samt även en fjärrkontroll med larm. Hummer MID har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Utrustad med en stark och pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel. Motorn är av typen halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra.
Halvautomat med god funktion. Kaliber 12 OBS! Vapnet kräver licens.
Armsan A612 Halvautomat Kal 12/76 71cm pipa inkl. 3 choker valnötskolv 5995:- Armsan A612 Halvautomat Kal 12/76 71cm pipa inkl. 3 choker Synt. soft touch kolv 4995:- finans ordnas Licens krävs