Till salu inom: ”

armbrytnings maskin säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en mkt inkomstbringande armbrytningsmaskin pga plats brist och åtstramning av verksamhet ,vi styr in vår verksamhet mer på flipperspel istället. Mkt bra maskin,stor som ett as och man kan välja olika språk och den är den enda på marknaden där både vänster och högerhänta kan bryta . Denna kostar ca 60.000 ny och finns att köpa på bla coinup express mfl som säljer liknande saker. Min är i normalt skick ,det har stått på finlandsbåten i några år och sen på olika krogar i sthlm bla. Fungerande myntmek ,och det fina är att denna maskin INTE kräver tillstånd från lotteri inspektionen ,dom är tillståndsbefriade pga att det räknas som mätutrustning ! Så det är bara att ställa ut ,stoppa i sladden och tjäna grova pengar! Kan ordna transport efter köp 10 mils radie fr sthlm till bra pris. Pris 9000:- ej prut på mail el tel,kom och hassla på plats,ev byte jämt mot flipperspel med DMD.
Tillfälle att starta en unik verksamhet. Med hjälp av maskinen fyller du på bläckpatroner till de flesta märken som - HP - CANON- BROTHER - EPSON - LEXMARK - Refill maskinen har 38 lines. Du kan välja att pumpa ut färg manuellt eller ställa in automatisk. Refill maskinen pumpar ca 1ml i sek. I priset ingår även en centrifug för rengöring av bläckpatroner, en ångspruta för igen torkade bläckpatroner samt ca 40L bläck i färgerna - Svart - Röd - Blå - Gul Refill maskinen är köpt från Brasilien och Bläcket från England. För mer info var god maila. Endast seriösa köpare. Pris: 60.000:- Eller högstbjudande
* Lymfdränerings maskin: Används till lymfdränering med hjälp av glaskoppar. Passar till behandling av rosacea, acne, rynkförebyggande, ökar blodcirkulation mm. 7 st glaskoppar i olika storlekar medföljer (se bild) En säkring behöver bytas, detta görs hos elektriker för ca 600 kr. Pris : 20 000 kr b.v. s. a. * Epilerings maskin Epilerings maskin som med hjälp av små nålar går ner i hårsäcken och bränner bort hårroten. Ca 600 nålar i olika storlekar medföljer. Lite glapp i en av sladdarna men maskinen funkar som den ska ändå. Pris : 2000 kr * Juicemaskin På grund av platsbrist så säljer jag även min fina juicemaskin. Lägg i färsk frukt och få underbart god juice tillbaka. Använd ett fåtal gånger. Pris 10 000 kr, b.v.s.a
The Beast ska säljas nu! En äldre men mycket väl fungerande snöslunga som inte ska jämföras med nymodiga slungor gjorda där snö endast finns på bergstoppar och i krogmiljö. Den här ska du inte använda på en gullig uppfart, den ska gå på ett mindre flygfält eller nånstans där du skottar undan en gång om året. Och ge den inte till din kvinna som hjälp i snöskottningen, om du inte får stryk av henne i armbrytning. Den är lättstartad, och kurkar sen inte förrän du stuttar i lyktstolpen eller annat grovt fundament. Toro 1132 Nyservad, ny drivrem till slungan, snökedjor, arbetsbelysning, allt funkar, 3vx fram, en bakåt..... Och som sagt, den är äldre och oputsad, men går klockrent i maskineriet= ingen primadonna maskin. Detta är en grov buskig slitvarg, the Beast.
Hej Säljer mina fantastiska träningsmaskiner. När man har kommit upp i 50-års års ålder så räcker det med lagom svullna biceps och ett litet sex-pack. Så jag är nöjd. Löparbandet är ett KILBERRY JBM-4355 LÖPARBAND inköpt på Harald Nyborg. Nypris är 4 999 kr. Jag har gått på det i max 10 timmar och sänker priset med 100 kr/tim, en taxa som känns rätt dyr eftersom det är gratis att promenera i naturen (som luktar godare, är friskare på alla sätt.... att man aldrig lär sig...) Mitt pris är alltså 3 999 kr. Träningsmaskinen är en TRÄNINGSBÄNK KILBERRY som också den är inköpt på Harald Nyborg. Nypris 1 999 kr. Tror eller ej, men jag behövde bara dra i trådarna ett par gånger, och vips så var musklerna på plats. Den är med andra ord inte utsliten utan i sin forna prakt, med kanske 20 repetitioner totalt med maxvikt. Kolla bilderna så förstår ni. Alltså helt ny. Mitt fasila pris är 1 500 kr för träningsbänken. Vill ni bli lika muskulösa som jag har blivit, så rekommenderar jag att ni slår till och köper båda maskinerna. Om inte annat så är det en trevlig "isbrytare"på nästa party när grabbarna börjar med armbrytning... Paketpriset 4 999 kr är oemotståndligt. Kom igen. Impa på brudarna redan i sommar.