Till salu inom: ”

armbrytnings bord säljes

Vitt bord

Lidingö

Tidigare annonser till salu

Ett höj och sänkbart runt bord med en iläggsskiva. Varan står för stunden i vårt lager i Stjärnhov/Södermanland men vi kan kostnadsfritt köra den till vår butik i Bromma. Se även våra andra möbler på www.refurn.se Skick: Listen saknas och ytan på både bordet och iläggsskivan är sliten. Om detta skulle ordnas så kommer det bli ett mycket fint bord. Mått: Bredd med iläggsskiva 126,5 cm, bredd utan iläggsskiva 90 cm. djup 89,5 cm, min höjd 60 cm, max höjd 72 cm. Uppge artikelnummer 9429.
Säljer mina supersnygga och nya matsalsmöbler pga flytt till mindre lägenhet. Går att köpa dem separat men ser helst att man köper bord och stolar ihop. stolarna är från IKEA (Tobias 799kr) men jag säljer dem för 500kr/styck Bordets "ben" är i stål och kostade ca 1200kr (ikea). Bordsskivan kostade 1500kr och är vitlackad. Mitt pris för bordet är 1000kr. Köper du bord & stolar ihop = 3000kr Du hämtar dem själv och de finns i Olskroken, Göteborg.
Obs! Läs hela annonsen innan du hör av dig Efter struliga aspirerande köpare finns dessa möbler fortfarande kvar ett tag till. Den som vill köpa något kan höra av sig för att avsluta affären enligt nedan. Skicka hellre sms eller e-post, än ring. Allt i annonsen säljs i klump för 2000 kr totalt. Köps kontant och hämtas i Klippan, Majorna, Göteborg vid ett något av följande tillfällen: Torsdag 27/1 kl 18.30 Fredag 28/1 kl. 12.00 Söndag 30/1 kl. 12.00 Inga undantag. Ring eller maila inte om att komma en annan tid. Efter söndag kl 12.00- skänker jag möblerna till välgörenhet. Bord, Fusion. Mörkt brun (enda färg möbeln finns i) IKEA Fint skick utan skavanker. 1200 kr Ikea golvlampa/skärmvägg. Dimbara. 5 st. 200 kr/st eller 800 kr för alla 5 Soffbord, lågt, ekfaner, två små lådor på sidorna. 500 kr Finns i Klippan, Majorna.
Om det inte går att nå mig på nummret som står där uppe ring till det här nummret: 0739581488 och 08-999449.. 6st stolar och ett bord i väldigt fin skick från Asko. Endast några månader gammal. Bredd:95cm. Längd:140cm. Höjd:74cm på bordet. Det finns en extra bords skiva så om man vill kan man göra bordet längre. Om ni är intresserade ring mig gärna. KAN ENDAST NÅ VIA TELEFON!.
Tjenamors alla köpgalningar! Vårt söta lilla matbord måste tyvärr få en ny ägare. Det har gång på gång gjort oss missnöjda med utrop som: "Jag är för liten för er!" "Vänta, jag passar inte riktigt in i ert vita tema, va?!" Vi börjar bli trötta på glåporden. Det är dags att sälja bordet till någon som det gillar. Utöver det här är det ett perfekt matbord för två personer då det finns stolar för det. Självklart finns det plats för fyra stycken men då behövs flera stolar. Måtten är som följer: Höjd: 101 cm Bredd och djup: 70 cm (kvadratisk) Det finns en liten skada på själva "ätytan". Färgen har skrapats av men det syns knappt. Ser mer ut som om att ekfärgen har bleknats. Utöver det är det ett sjukt bra bord som är välskött. Man behöver inte ens använda det för att äta. Det går lika bra att bjuda över kompisarna och ha lite skön armbrytning.