Till salu inom: ”

armborst horton säljes

Horton
F
Blekinge län
Horton
F
Horton
F

Tidigare annonser till salu

Medeltida Armborst 60 cm Utmärkt kvalitet. Ett fint Historiskt Samlarobjekt tillverkat i Spanien Vapen är endast för dekoration. De går ej att skjuta med. Tillverkade av trä och zamakmetall. Levereras med båge demonteras för enkel transport 60cm 1250g Obs! Replikan är enbart avsedda som Samlarobjekt, för visning Reenactment eller som dekoration Licensfria Replikavapen Handla säkert Beställ via faktura Betala om 30 dagar
Hej, jag säljer begagnade delar för en "Tiger" armborst. (150 LBS) Reservdelarna är i överensstämmelse med vapen lagen ändras så att de är Licensfri (18 år). Rödpunktsikte medföljar Detta är en privat erbjudande. (Obs!!) Jag gör uppmärksamma det med nedmontering och montering av delarna, det är Licenspfliktik. För alla delar, 3000 kroner eller bud + frakt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer min Gretsch G6120RHH. Reverend Horton Heat signatur-modell. Den har western-detaljer inlagda i greppbrädan, Sperzel locking tuners och olika detaljer från Gretsch-modeller från femtitalet. Det är bara jag som spelat på den, så denär begangnat men rikigt fin. Det medföljer gigbag i god kvalitet och original Gretsch-låda. Dessutom medföljer original Gretsch 'Spagetti strap' shoulder strap och 2 sätt strängar (D'Addario XL chromes .012). Ända ändring jag har gjort på instrumentet är att jag har satt på nya 'vanliga' strap knobs. Jag tyckar de är mera säkra att spela med. De originala strap knobs medföljer såklart. All dokumentation finns (kvitto och garanti). Den är från 2007 då den också blev justerat professionellt, etc. Ny-priset idag på nätet är 29421,71 SEK. Mitt pris är tyvärr inte till förhandling. Jag är intresserat av ev. byte mot en Gibson 1959 ES-175 VOS (+ett extra belopp ovanpå Gretschen såklart). Säg till om du har frågor.
Armborst compound qvad avi års modell 2010 skjuten ca 40 pilar. Skjuter i en utgångshastig på 345 fps en av dom snabbaste. Det är red+ green dot sight sikte på den.Medföljer Pilhållare+3 st Glasfiberpilar+2 nya strängar.Jag skadade pilhållaren lite när jag skulle ladda den och såg inte att strängen hade fastnat i Pilhållaren så pilhållaren vart lite böjd uppåt men funkar att hålla pilen men en ny kostar bara några kronor+ Att jag började att ta bort den strängen som satt på armborstet och köpte 2 nya strängar sen har jag inte orkat byta strängen pga familjeproblem. Så jag säljer en bra armborst som ett paket med allt som tillhör paketet. Obs! Till ett bra Pris 5000 kan även diskuteras Kräver licens
Medeltida Armborst 60 cm Utmärkt kvalitet. Ett fint Historiskt Samlarobjekt tillverkat i Spanien Vapen är endast för dekoration. De går ej att skjuta med. Tillverkade av trä och zamakmetall. Levereras med båge demonteras för enkel transport. Totallängd 60 cm Vikt 1250 gram Om företaget Battlearms är en internetbutik som förmedlar lite historia..... Vi inriktar oss på replikor av historiska medeltidsvapen. (Licensfria) Perfekta för Fritid, Hobby, Samlare, Teatergrupper och alla som är intresserade av denna tidens saker. God service och konkurrenskraftiga priser.