Till salu inom: ”

armbandshållare iphone 4 säljes

Tidigare annonser till salu

Samsung galaxy s3 vit 16gb Den är olåst och fungerar med alla operatörer. Kvitto samt garanti i ca 1,3år till. garantibeviset kommer nästkommande vardag då jag beställt en kopia på den hos min operatör. (det går att kollas upp via min operatör) Den är helt komplett och är i fint skick, endast en minimal flisa som är borta på sidan som man knappt lägger märke till,! Pris: 2500 Nästa mobil är iPhone 4 16gb Vit Låst till 3 Jätte fint skick och utöver de vanliga tillbehören så får du bordsladdare, armbandshållare och ett helskydds skal! Pris 1500kr Mobilerna är i bra begagnat skick och fungerar perfekt i alla avseenden! Priset är prutat och klart! Och jag bryr mig inte om du har en bit att åka,det är inte mina problem! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Armbandshållare för Iphone ''Belkin iphone4 dualfit sport'' artiklelnr. 512463 säljes. Använd endast 1 gång. Nypris 329 kr säljes för 200 kr.
Säljer en iPhone 4 32GB svart. Telefonen är ett halvt år gammal och är i bra skick. Kartong med tillhörande original tillbehör (laddare, USB-kabel, hörlur, manual) samt gummiskal, armbandshållare och kvitto medföljes. Den fungerar med Tele2/Comviq och Comviq kontant kort. Hör av er vid intresse.
Iphone 4 8Gb Original headset Original laddare 12 cm USB datakabel Silikon skydd for telefonen 3 st silikon/gummi skydd för kontakten på telefonen Dockningsstation USB med blå LED Sugpropps hållare med laddare till bilen Armbandshållare till telefonen för promenad/jogging
Säljer min Iphone 4 som är i mycket fint skick. Alla tillbehör på bilden följer med: olika skal, original-hörlurar (aldrig använda) + ett par andra, armbandshållare till när du ska träna tex, FM-sändare till bilen, 2 docknings-stationer (en med högtalare, som går att köra både med sladd och batteri), iZettle (kortläsare). Låst till Telenor. 1,5 år gammal. Funkar utmärkt! Pris: 2500:-, prutat och klart!