Till salu inom: ”

armband gustav dahlgren co malmö 1955 säljes

Tidigare annonser till salu

Ljus, fin 2a i centrala Malmö med 5 minuters gångväg till Triangeln (köpcenter och tågstation). Nära till allt! Fönster mot lugn och lummig innergård. Bli inte avskräckta över att lägenheten ligger i bottenplan, jag har aldrig störts av detta. Tack vare buskage så är det inte mycket insyn. Det är endast boende som har tillgång till gården. Kök med plats för matplats för 4, splirrans ny separat kyl/frys. Vardagsrum med burspråk och parkettgolv. Sovrummet har en liten "walk-in-closet" och utgång till balkong med morgonsol, perfekt för morgonkaffet och kryddodlingen. Vita väggar i hela lägenheten. Kaklat badrum med badkar, möjlighet att koppla in tvättmaskin. Dock finns det gott om tvättider i stora tvättstugan, belägen på källarplan. Superb fastighetskötare, fixar allt direkt. ***Önskar att byta så snabbt som möjligt då jag redan jobbar i Göteborg***
Stor stängd innergård med lekplats och massor av grönska och träd, allt utanför stor balkong. Två badrum, ett med dusch och ett med bad, två större sovrum, ett lite mindre, stora fönsterpartier i vardagsrummet, köket med balkongen i anslutning. Från lugnet på balkongen där allt som hörs är fåglarna är det tre minuters promenad ner till Gustav Adolfs torg. OBS Endast BR eller HR i slottsstaden Malmö är det som önskas! HR maxhyra 7000:-, balkong och inte bottenvåning!
Underbar ljus takvåning centralt i Malmö. 70kvm. 2 rok, 6. våning, hiss, stor, fin innergård, stor källare, tvättstuga, trevliga grannar, nära till allt. Hela lägenheten målades om 2012. Det stora vardagsrummet har stora möjligheter. Här finns plats till både arbetsplats, pysselhörn, vardagsrum, matplats och gäster. Man kan ställa upp vikväggar för att skilja av olika delar. Jag trivs fantastisk bra här sedan 14 år men letar nu efter mindre. Hyra: 6.950, varmvatten, värme, kabel tv och bredband ingår i hyran I första hand byte med en annan HSB hyresgäst, men allt är möjligt.
ARMBAND GUSTAV DAHLGREN & COMALMÖ 1955 ÄKTA SILVER
ARMBAND GUSTAV DAHLGREN & COMALMÖ 1955 ÄKTA SILVER